Konya'nın geleceği için çalışıyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Teşkilatının İl Koordinasyon Toplantısı, Ereğlide gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Teşkilatı’nın İl Koordinasyon Toplantısı, Ereğli’de gerçekleştirildi. Toplantıda Konya yatırımları ile projeleri ele alındı.

AK Parti İl Teşkilatı’nın İl Koordinasyon Toplantısı, Ereğli’de gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı İl Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Ayda bir kez gerçekleştirilen toplantıya Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti Konya Milletvekilleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Danışmanı Ayşe Keşir, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AK Parti merkez ilçe başkanları ile il yürütme kurulu üyeleri katıldı. Bakan Davutoğlu’nun yoğun programı dolayısıyla yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantıda Konya yatırımları, önümüzdeki dönem projeleri ile tarımdan turizme; sağlıktan eğitime; ulaşımdan yerel yönetimlere kadar birçok alanda Konya’ya yapılan ve yapılacak hizmetler ile Konya’nın problemleri ele alındı.

KONYA’NIN GELECEĞİ İÇİN ÇABALIYORUZ

İl Koordinasyon Toplantısı hakkında açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, ayda bir kez yaptıkları il koordinasyon toplantılarını çok önemsediklerini söyledi. Başkan Sorgun, şunları söyledi: “Programlarının müsait olmaları halinde her ay İl Başkanlığımızda yaptığımız İl Koordinasyon Toplantılarımızı aldığımız bir kararla bundan böyle her ay bir ilçemizde yapmayı uygun gördük. Bu sayede hem ilçelerimizle daha iç içe olacağız hem de teşkilat çalışmalarımızı yapacağız. Bu toplantılarımızla Konya’nın devam eden ve planlanan yatırımları ile şehrimizin eksikliklerini ve problemlerini belirleyip çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Zira milletimiz bizlere her seçimde gereken desteği verdi. Bizler de milletimize yaraşır hizmetlerin hayata geçmesi için mesai harcıyoruz.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri