Konya'nın en yüksek noktasında ucuz etliekmek satışı başladı! 4 kişi 320 TL'ye doyacak

Konya'ya her gün yeni bir işletme kazandırılıyor. Şehrin yöresel lezzetlerinin satıldığı işletmelerin sayısı, her geçen gün artıyor. Ekrem Coşkun Etlekmek, Konya merkezde 6. şubesini Akyokuş'a açtı. Burada etliekmek 80, bıçakarası 100 liraya satılacak

Dönerin yanı sıra, Konya'nın meşhur lezzetlerinin başında gelen etliekmek şubeleriyle de adından söz ettiren, kampanyalarıyla Konyalıların takdirini ve beğenisini kazanan Ekrem Coşkun, 'Ekrem Coşkun Etlekmek' adıyla yeni bir şube daha açtı. Köyceğiz Mahallesi Beyşehir Caddesi Meram Akyokuş'a Ekrem Coşkun tarafından yeni bir işletme kazandırıldı. Açılış, 6 Ağustos Salı günü gerçekleştirildi. Ekrem Coşkun Etlekmek, haziran ayında da KTO Karatay Üniversitesi karşısına 5. şubesini açmıştı.

AÇILIŞA KATILANLARA ETLİEKMEK İKRAMI YAPILDI

Konya merkezde 6. şubesini Akyokuş'a açan Ekrem Coşkun Etlekmek açılışına; Ekrem Coşkun Etlekmek ve Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, şirket yöneticileri, Coşkun ailesinin büyükleri, akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları ve çok sayıda davetli katıldı. Davete katılanlara açılış sonrası etliekmek ikramı yapıldı.

YENİ EKREM COŞKUN ETLEKMEK ŞUBELERİ AÇILACAK

Açılışta konuşan Ekrem Coşkun Etlekmek ve Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, Konyalılar kaliteli ve ucuza etliekmek yesin diye tek etliekmeği 80 liraya, bıçakarasını da 100 liraya sattıklarını, önümüzdeki süreçte de Konya'da etliekmek şubelerini yaygınlaştıracaklarını dile getirdi. Ekrem Coşkun, her zaman olduğu gibi etliekmek şubelerinin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun altını çizdi.

KONYALILARA HİZMET ETMENİN HAZZI HİÇBİR ŞEYDE YOK

4 kişilik bir ailenin Ekrem Coşkun Etlekmek'te 320 liraya karnını doyurabileceğini, sosyalleşebileceğini söyleyen Coşkun, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya'nın yarısı bizim olsa ne fayda? Önemli olan insanlara hizmet etmek, onların mutluluğuna ortak olabilmek. Ekonomik olarak sıkıntıların yaşandığı bir dönemde insanların kaliteli ve ucuza bir hizmet almasının hazzı hiçbir şeyde yok.

Biz, insanlara faydalı olmak istiyoruz. Biz, insanlarımıza en uygun fiyatla kaliteli etliekmek yedirmek istiyoruz. Fırında iyi bir etliekmek yaptırdığınızda fiyat maliyeti neyse restoranda da onun en fazla yüzde 10 fazlasına etliekmek satabilirsiniz. 80 liraya etliekmek satıp, para kazanabilirsiniz.” Yapılan duaların ve kesilen kurdelenin ardından şubenin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri