Konya'nın en meşhur düğün salonu kapandı! Gerekçesi belli oldu

Konya kent merkezinde faaliyet gösteren onlarca düğün salonu var. Bunlardan en büyük olan işletmeyi kapatma kararı aldı. Atiker Düğün Salonu'nun kapanma gerekçesi belli oldu.

Konya'nın en bilinen ve sevilen düğün salonlarından biri olan Atiker Düğün Salonu, 10 yıllık hizmet süresinin ardından kapılarını kapatıyor. Konya düğünlerinin vazgeçilmezi olan bu mekan, özellikle geleneksel düğün pilavları ile gönüllerde taht kurmuştu.

Atiker Düğün Salonu'nun kapanma haberi, Konyalılar arasında üzüntüyle karşılandı. Salonun kapanışı hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Atiker, kapanışın nedenini 10 yıllık sözleşme süresinin dolması olarak belirtti. Mehmet Ali Atiker, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "10 yıllık sözleşme tarihinin tamamlamış olması nedeniyle hizmet süresinin sonuna gelmiştir. Bu süre boyunca destek ve sevgilerini bizlerden esirgemeyen başta rızkımıza sebep olan müşterilerimize; tedarikçilerimize, ekip arkadaşlarımıza, akraba ve komşularımıza, meslektaşlarımıza ve 'Atiker De Luxe' sevenlerine sevgi ve şükranlarımızı sunarız." Bu açıklamanın ardından, Konyalılar sosyal medya üzerinden Atiker Düğün Salonu'na duydukları sevgiyi ve teşekkürlerini dile getirdiler. Şehrin kültürel dokusunda önemli bir yere sahip olan salonun kapanışı, birçok kişi için nostaljik anıların canlanmasına neden oldu. Atiker Düğün Salonu, Konya'daki düğün geleneğinin önemli bir parçası olarak hatırlanacak.

Mehmet Ali Atiker'in sosyal medyada yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

“10 yıllık sözleşme tarih'inin tamamlamış olması nedeniyle hizmet süresinin sonuna gelmiştir. Bu süre boyunca destek ve sevgilerini bizlerden esirgemeyen başta rızkımıza sebep olan müşterilerimize; tedarikçilerimize, ekip arkadaşlarımıza, akraba ve komşularımıza, meslektaşlarımıza ve 'Atiker De Luxe' sevenlerine sevgi ve şükranlarımızı sunarız. Yüzlerce ailenin mutluluklarına şahit olup yanlarında durmak, Sayısızca organizasyonların ev sahipliğini yapmak, Birlerce misafirimizin gönlünü kazanmak emanetçisi ve kiracısı olduğumuz düğün salonumuzda tarifi bile mümkün olmayan duygular yaşatmıştır. Mesleğimizin sadece ticaret yapmaktan öte olduğunu; Konya düğün Kültürü’nün ve dayanışmasının müşterilerimizden aldığımız sorumluluk ve desteğiyle tatlı telâşelerine bizleri ortak ederek onure etmeleri, bu zamana kadar ticari hayatımıza yol gösterdiği gibi bundan sonraki yepyeni meslek hayatımızda bizlere yol gösterecektir.

10 yıllık sürenin,10 gün kadar hızlı geçtiğini kabullendiğimiz gibi bu sürecinde tarafımıza hayırlar getireceğine inancımız tamdır. İşletmesine devam edemeyeceğimiz düğün
salonumuzda; faâliyetlerimizin sonlandırmamıza neden ve sebep, nasip ve kısmetimize vesile olan yüce rabbimizdir! İyi dilek ve hayır duâlarını esirgemeyen tüm sevenlerimizin hem duâsı hem Cumâsı mübarek olsun”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri