Konya’nın en büyük Schafer mağazası açıldı

Züccaciye ve ev yaşam markası Schafer, Kule Mağazası Musalla Bağları Mahallesi Kule Caddesi’nde düzenlenen tören ve dualarla açıldı. Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan, yatırıma devam ettiklerini söyledi

Dünyada ve Türkiye’de ünlü markalardan olan Schafer'ın Konya'daki en büyük mağazası Kule Sechafer düzenlenen törenle hizmete girdi. Ev ve mutfak eşyalarının yer aldığı mağazanın açılış törenine Schafer Yönetim Kurulu Başakanı Tuncay Aslan'ın yanı sıra Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu ve çok sayıda davetli katıldı.


ŞIK VE ÖZGÜN TASARIMLAR
Kule Schafer Mağaza Sahiplerinden Ahmet Faruk Karaca, yaptığı konuşmada
"Bugün Schafer Kule Mağazamızı açmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşıyoruz. Uzun yıllar Konyalı hemşehrilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız. Kule Schafer mağazamız Konya'nın en büyük Schafer mağazası konumunda. Birbirinden şık ve özgün tasarımları, yüzde yüz yerli ve milli firma olan Schafer ile bu sektöre adım atmak istedik. Böylesi bir yatırım ile Konyalı hemşerilerimize hizmet sunmak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. İnşallah hem Konya’mız hem bizim için hayırlara vesile olur. Konya’da yatırım yaparak şehrimizde büyümek istiyoruz. Kule Schafer Mağazamız Konya’ya hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Açılışta söz alan Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan ise "Ülkemizin her yerinde yatırımlarımızı artırmaya mağazalar açmaya devam ediyoruz. Bugün Konya'da yeni bir mağazamızın açılışındayız. Girişimci genç dinamik bir ekip ile Konya'ya yeni bir mağaza kazandırmış olduk. Kule Schafer mağazamız Konya’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmalar ve kesilen kurbanın ardından Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin yaptığı dua ile Kule Schafer Mağazası hizmete açıldı.


SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri