Konya'nın en büyük otoparklı marketi açılıyor! Yakın zamanda 5 şubeyi Migros'a satmışlardı

Türkiye genelinde yeni ticari anlaşmalar hız kazandı. Yakın zamanda 5 şubesini Migros'a satan Konyalı market yeni kararını duyurdu. Konya'nın en büyük otoparklı marketi açılıyor.

5 mağazasını Migros'a satan, Konya'nın yerel marketlerinden biri olan Kent Gross Toptan Market, kamuoyu açıklaması yaparak, ellerinde kalan 3 mağazalarıyla ticari faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu.

Market tarafından yapılan açıklamada şu görüşler dile getirildi:

“Değerli müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, sektör paydaşlarımız ve tedarikçilerimiz; şirketimizin verimlilik çalışmaları kapsamında geçtiğimiz dönemde aldığı kararlar sonucu bazı mağazalarımızın satışı konusunda bir süredir Migros Ticaret A. Ş ile yürüttüğü çalışmalar nihayete ermiştir. Öncelikle altı (6) mağaza için başlanan süreç yapılan görüşmeler ve tamamlanan anlaşmalar sonucunda beş (5) adet mağazanın kiracılık haklarının ve sabit kıymetlerinin satışı yapılarak tamamlanmıştır.

Şirketimiz, Migros Ticaret A.Ş'ye satışı tamamlanan 5 mağazasının dışında kalan üç (3) mağazası ile ticari faaliyetlerine devam etme kararlığındadır. Bu kapsamda, içinde bulunduğumuz sektör dinamikleri ve tüm dünyada yaşanan istihdam sorunları nedeniyle fayda analizlerini dikkate alarak daha verimli çalışmalarla gerek mevcut gerekse açmayı planladığımız büyük metrekareli mağazalarımızda; zengin ürün çeşitliliğine sahip, ulaşım kolaylığı ve otopark rahatlığı sağlanan, konforlu alışveriş alanları ile uygun fiyat avantajını sunarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede dün olduğu gibi bugün de müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, sektör paydaşlarımız ve tedarikçilerimizin destekleri ile daha heyecanlı ve azimli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi saygılarımızla beyan ederiz.”

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri