Konya'nın en büyük düğün salonu tamamlandı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karaaslan Üzümcü Mahallesi Kanal Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Konya'nın en büyük düğün salonu hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Toplam 46 bin 672 metrekare alanda inşa edilen düğün salonunda aynı anda 3 farklı düğün yapılabilecek. Bin 220 metrekare kapalı olarak bin kişilik, bin 100 metrekare iki adet kır düğün salonu olmak üzere toplam 3 bin kişi kapasiteli salonun en büyük özelliklerinde biri de misafirlerin otopark sorunu yaşamaması için yapılmış otoparkı. Bodrum katta 230 ve açık alanda 88 araçlık açık otopark ile misafirlerin park sorunu yaşamaması hedefleniyor. Kamulaştırma, yeşil alan ve inşaat maliyeti toplam 15 milyon 438 bin lirayı bulan otoparkın işletme ihalesi ise 6 Eylül 2017 tarihinde düzenlenecek.

DÜĞÜN SALONLARI TRAFİĞİ KİLİTLİYOR

Burada düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Mehmet Hançerli, artık düğünlerin salonlarda yapıldığını belirterek, “Hatta kına ve nişanlarımız da salonlarda yapılıyor artık. Bu tür yerlere ihtiyaç var. Malumunuz pek çok yerde düğün salonlarımız var fakat otopark problemleri yaşanıyor. Bir caddeye iki düğün salonu yapılıyor, oranın trafiği alt üst oluyor. Burası Karatay’ın orta noktasında bir yer. 10 aylık bir çalışmanın ürünü. Tamamı ile öz kaynaklarımız ile yapıldı. Salonun bodrum katı tamamen otopark” dedi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri