Konya'nın bu ilçesinde birçok iş makinesi ve kamyon satışa çıkarıldı! Uygun fiyata satılacak

Son yerel seçimde AK Parti'den CHP'ye geçen Cihanbeyli Belediyesi'nde 35-40 yıl önce alınan araçlar satılığa çıkarıldı.

Cihan Beyler Konağı Otoparkı'nda görücüye çıkarılan iş makineleri ve kamyonlar alıcılarını bekliyor. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Cihanbeyli Belediyesi, 31 Mart'tan sonra görülmemiş olayları ve gelişmeleri yaşamaya devam ediyor. Seçimi büyük bir farkla kazandıktan sonra koltuğa oturan Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, “Bizler ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Bizler, itibardan tasarruf edeceğiz. Başarının yolu itibardan tasarruftan geçiyor. Ciddi bir tasarrufa girmezsek, inanın maddi olanaklarımız sıfırlanır. Benim 2 tane makam aracım varmış.

Ben, bu araçlardan birini satıyorum. Biz, hak, hukuk ve adalete önem veriyoruz. Yapacağımız hizmetlerle farklılığımızı ortaya koyacağız. Kul hakkına önem vereceğiz. Bana MHP'liler de oy verdi, AK Partililer de oy verdi. Ben, bu niyeti suistimal edemem. İtibardan tasarruf ede ede ilçemize çok güzel yatırımları kazandıracağız” diyerek, önceki dönemden kalan makam araçlarından birini satışa çıkarmıştı. Cihanbeyli Belediyesi, şimdi yine çok konuşulacak bir satışa hazırlanıyor” dedi.

YENİ GELİRLE SIFIR ARAÇ ALINACAK

Cihanbeyli Belediyesi, eski iş makinelerini, kamyonları, minibüsleri satışa çıkardı. Yarım asra yakın bir süredir belediyenin kullandığı eski bu araçlar, otoparka çekildi. Cihanbeyli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “ 35 - 40 yıl önce alınan bu araçlarımız artık ömürlerini doldurmuş durumdadırlar. Bu araçları satarak elde edeceğimiz gelir ile yerlerini yeni, sıfır araçlarla doldurmayı planlıyoruz. Arzu eden vatandaşlarımız Cihan Beyler Konağı Otoparkında hepsini görebilirler.”

SATIŞ KARARI VATANDAŞI İKİYE BÖLDÜ

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşım kimi vatandaşın takdirini kazanırken, kimisi için de eleştiri konusu oldu. Vatandaşların bir kısmı, “Bu araçlar artık para etmez” dedi. Bazıları ise “Sizden önceki AK Partili belediye ne yapmış? Niye bu konuda adım atılmamış” diyerek, tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise beğendiği ve ilgisini çeken araçların fiyatının ne kadar olduğu sorusunu yorumlar kısmına yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri