Konya'nın bu ilçesinde 100 milyon liraya meydan inşa ediliyor

Konya merkez ve ilçelerinde yeni proje çalışmaları devam ederken bir ilçede 100 milyon lira maliyetle meydan inşa edilmesi dikkat çekti.

Konya'da çok sayıda kritik projenin çalışmaları son hız devam ediyor. Kısa süre önce başlayan 100 milyon liralık meydan projesinde sona yaklaşıldı.

Projede sosyal yaşamı destekleyecek yeni üniteler, amfi tiyatro, katlı otopark, toplanma alanı, kafeterya, seyir terasları, ticari alanlar, saat kulesi, millet kıraathanesi, merkez camii restorasyonu, şadırvan, 200 metrekare yer altı WC, şelale ve rekreasyon alanlarının yer alıyor.

Cihanbeyli ilçesinde belediye tarafından yürütülen 5 projede sona yaklaşıldığı bildirildi.

Başkan Mehmet Kale, yaptığı açıklamada, meydan, yüzme havuzu, galericiler sitesi, kamyon garajı ve otogarın Türkiye Yüzyılı'na yakışır projeler olacağını belirtti.

Cihanbeyli'de yaptıkları tüm çalışmaları Yeni Meydan Projesiyle taçlandıracaklarını ifade eden Kale, şöyle devam etti:

"İlçede bugüne kadar eksikliği hissedilen Yeni Meydan Projesi üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Bu yılın sonuna kadar kalan kısmının da tamamlanması için uğraşıyoruz. Vizyon projelerden biri de bu projedir. Bizler ilçeye daha önce hayal bile edilemeyen birçok eseri kazandırdık."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri