Konya'nın bu caddesinde her gün kaza oluyor! Vatandaş önlem istiyor!

Selçuklu ilçesine bağlı Hocacihan Mahalesi sakinleri hemen hemen her gün bir trafik kazasının meydana geldiği Hicaz Caddesi'ne hız kesici set istiyor.

Hocacihan Mahalesi sakinleri hemen hemen her gün bir trafik kazasının meydana geldiği Hicaz Caddesi'ne hız kesici set istiyor. Belediyeye defalarca dilekçe verdiğini ancak sonuç alamadığını belirten Hocacihan Mahalle Muhtarı Alişan Üzüm, “ Hicaz caddemiz üzerinde araçlar çok hızlı seyrediyor. Bu cadde üzerinde iki okulumuz var. Öğrenciler okul döneminde karşıdan karşıya geçerken büyük tehlike atlatıyor. Bunun yanında hemen hemen her gün maddi hasarlı ya da yaralanmalı kazalar oluyor. Cadde üzerine hız kesici set yapılması için belediyeye defalarca dilekçe verdim ancak bir sonuç alamadım. Yetkilerden burada daha büyük faciaların önüne geçilebilmesi için çözüm bekliyoruz” dedi.

“KÖPEĞİME DE ARAÇ ÇARPTI”

Konuya ilişkin konuşan mahalle esnaflarından Veli Ceylan “ Her gün trafik kazası gürültüsü ile panik yaşıyoruz. Tüm mahalleli olarak cadde üzerine hız kesici set yapılmasını istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde de bir araç cadde üzerinde köpeğe çarptı. Caddede özellikle mesai saatleri çıkışında yoğunluk oluşuyor ve kazalar meydana geliyor. Okul zamanında buradan çocuklar gelip geçiyor. Bu çocuklara bir araç çarpması halinde bunun hesabını kim verecek” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri