Konya’nın aklı bu maçta kaldı Kayseri’de ne oldu ?

Tümosan Konyaspor’un deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta karşılaşma öncesi ve sonrası yaşananlar güne damga vurdu.

Tümosan Konyaspor’un deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta karşılaşma öncesi ve sonrası yaşananlar güne damga vurdu. Başkan sahaya girdi, Uğurcan yumruk yedi, Kayserisporlu futbolcu kırmızı kart gördü, gol iptal edildi ve daha birçok şey yaşandı. Tümosan Konyaspor sezonun 37. haftasında deplasmanda Kayserispor ile kritik bir maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi ile 2-2 berabere kalırken karşılaşma boyunca ve sonrasında yaşananlar güne damga vurdu Konyaspor taraftarı bu maçın etkisinden çıkamadı

UĞURCAN’A YUMRUK ATTI KIRMIZI KART GÖRDÜ

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor, Konyaspor'u konuk ettiği maçta tansiyon yükseldi Müsabakanın 17. dakikasında hakem Halil Umut Meler, Nazon'a Uğurcan Yazğılı'ya yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart gösterdi ve Kayserispor 10 kişi kaldı.Karşılaşmanın 17. dakikasında Kayserispor'da Nazon, Uğurcan'a ceza sahası içinde yumruk attı. Bunun üzerine Uğurcan Yazğılı acı içerisinde yerde kaldı. Pozisyon VAR’da incelenmesinin ardından hakem Halil Umut Meler futbolcuyu oyundan ihraç etti

KAYSERİSPOR BAŞKANI SAHAYA GİRDİ HAKEMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Çıkan kırmızı kartın ardından saha ve saha kenarı karıştı. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, saha içerisine kadar girerek hakeme itiraz etti. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, saha kenarına inerek yoğun bir tepki gösterdi. Sahaya girmek isteyen Ali Çamlı'ya kulüp yöneticileri güçlükle engel oldular.

Başkan Çamlı, uzun bir süre saha kenarında kaldı. Daha sonra emniyet güçleri, Ali Çamlı'ya güçlükle engel oldu.

Güvenlik güçleri, Kayserispor yedek kulübesi ve tribünleri önüne emniyet şeridi çekti. Bu olaylardan dolayı maç yaklaşık 10 dakika durdu. Ortam sakinleşince müsabaka devam etti.

HAKEM MAÇI TATİL ETMEDİ

Yaşanan bu olay uzun süre devam etti. Daha Ankaragücü başkanından yumruk yiyen Halil Umut Meler bu olay karşısında tepkisiz kaldı. Meler’in başkanın sahaya girerek üzerine yürümesine tepkisiz kalması ve maçı tatil etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

NAZON ÖZÜR DİLEDİ

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanan müsabakanın 17. dakikasında rakibinin karnına yumruk attığı gerekçesi ile hakem Halil Umut Meler tarafından kırmızı kart ile cezalandırılan Duckens Nazon, maç sonrasında camiadan özür diledi.

Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından; "Sevgili taraftarlar ve takım arkadaşlarım" diye söze başlayan Nazon, "Son maçtaki davranışım için en içten özürlerimi sunmak istiyorum.

Bu hareketim, takım için ciddi sonuçlar doğurabilirdi. Bu hatama rağmen bana destek olduğunuz için size derin minnettarlığımı ifade etmek istiyorum" ifadelerinde bulundu.

KONYASPOR’UN TOPLARI DİREKTEN DÖNDÜ

Tümosan Konyaspor için büyük önem taşıyan maçta yeşil-beyazlı takım adeta direklere takıldı.

Maçın 36.dakikasında takımının beraberlik golünü atan kaptan Soner Dikmen daha sonra iki büyük şanssızlık yaşadı. Kaptan takımına galibiyeti hediye etmeye iki kez yaklaşmasına rağmen ne yazık ki direkleri geçemedi.

83. dakikada Konyaspor gole yaklaştı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda, ceza sahasına gönderilen topa Cikalleshi kafayı vurdu. Arka direğe giden topa Soner Dikmen'in kayarak dokunuşunda, meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

85. dakikada Konyaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Soner Dikmen'in sert şutunda, meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

KONYASPOR’UN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Tümosan Konyaspor’un topları direkten dönerken bir golü de ofsayt gerekçesi ile iptal edildi

86. dakikada sağ kanattan kullanılan kornerde Muhammet kafayı vurdu, meşin yuvarlak kaleci Onurcan’dan sekti. Topu önünde bulan Cikalleshi meşin yuvarlağı filelere gönderdi. VAR’da incelenen pozisyon, ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

KONYASPOR’A DOST KURŞUNU

Tümosan Konyaspor’un Kayserispor ile 2-2 berabare kaldığı maçta rakip takımın ikinci golü penaltıdan geldi. 2017-2018 sezonunda Levski Sofya’dan Konyaspor’a transfer olan Mehdi Bourabia bu kez Konaspor’a rakip oldu. Bourabia takımının ikinci golünde büyük rol sahibi oldu. Mehdi Bourabia 77. dakikada orta sahadan aldığı topla çalımlarla ceza sahasına girerken yerde kalarak takımına penaltı kazandırdı. Kayseri penaltıdan beraberliği yakaladı.

TARAFTAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Tümosan Konyaspor taraftarı zorlu Kayserispor deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. Yeşil-beyaz sevdalıları kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak takımını maçın başından sonuna kadar destekledi. Kaçan goller ve iptal edilen gol sonrası büyük üzüntü yaşayan taraftarlar evlerine beraberlikle dönmek zorunda kaldı

KAYSERİ’DE “KONYA KÜMEYE” TEZAHÜRATI

Tümosan Konyaspor-Kayserispor maçının berabere tamamlanmasının ardından ev sahibi ekip matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Birçok aksiyonun yaşandığı maçın ardından Kayserispor taraftarı “ Konya kümeye” tezahüratı yaptı. Karşılaşma öncesinde bu görüntünün tam tersi bir görüntü yaşanmıştı.

Konyaspor taraftarı ise yapılan bu tezahürata büyük tepki ile karşılık verdi

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri