Konya'nın 5 kuruşunu sokağa atmayacağız

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker gelecek sezonda takımın başında olacağını, Şampiyon takımın iskeletini bozmayacaklarını ifade etti. Tütüneker, “Gerekli yerlere transfer yapacağız ancak takımın 5 kuruşunu sokağa atmayacağız” dedi.

Sezon ortasında Torku Konyaspor'un başına geçen ve aldığı başarılı sonuçlarla Torku Konyaspor'u Play-Off finalinde şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkmasını sağlayan Teknik Direktör Uğur Tütüneker takımın ve kendisinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Genel itibari ile Süper Lig'e çıkan takımların yeni teknik Direktör arayışlarına girdiğini, eğer Torku Konyaspor'da da böyle bir şey yaşanacaksa baştan bu kararın kendisine bildirilmesini yönetimden istediğini belirten Tütüneker, “Ancak yönetim böyle bir kararlarının olmadığını, bizden memnun olduklarını ve gelecek sezonda devam etmemi istediklerini söylediler. İnşallah gelecek sezon da takımın başında ekibim ile beraber bulunacağım. Süper Lig'de kalıcı ve başarılı olmak için şimdiden planlamalara başladık” dedi.

BİZİM FARKIMIZ İNANÇLI OLMAMIZ

Sezon içerisinde ve Play-Off süresince başarılı olabilmek için çok çalıştıklarını söyleyen Tütüneker, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Oyuncularımız ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler. Bizim en büyük farkımız samimi olmamız ve inanmamız. Bu takım inançlı ve samimi oyunculardan kurulu bir takım. Takım içindeki samimiyet ve dostluk üst seviyede. Bu dostluk havasını ve uyumu yakaladığımız anda başarı gelmeye başladı zaten. Elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak şampiyon olmayı başardık. İnşallah Süper Lig'de de bu başarımızı devma ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

TAKIMIN İSKELETİ BOZULMAYACAK

Süper Lig'de mücadele edecek kadroyu belirlemek için hemen kolları sıvadıklarını belirten Tütüneker, “Takımın iskeletini bozmayı düşünmüyoruz. Elbette gidenler olacaktır. Herkesi tutmaya çalışsanızda bunu yapamazsınız. Ancak şampiyon takımın, sezon boyunca emek veren oyuncuların pek çoğu kadroda kalacak. Bu çocuklar verdikleri emekle bunu hak ettiler. Elbette transferler takviyeler olacaktır. Alınacak yabancılarla, gelecek yerli oyuncularla mevcut kadroyu birleştirerek Süper Lig'de başarılı olacağız. Transfer konusunda gerekli hassasiyet gösterileceğinden kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Konyaspor'un 5 kuruş parasını sokağa atmayacağız” diye konuştu.

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri