Konya’nın 45 yıllık lider firması yeni adresine taşındı

Konya'da alanında lider olan dev firma yeni adresine taşındı.

Alanında sürekli yatırım yapan, AR-GE yatırımlarını sürdüren Yay üretiminde Konya’nın lider firması Yaytek Türkiye’nin yay test laboratuvarına sahip ender firmaları arasında yer alıyor. Yaytek bu yıl içinde 3’üncü Organize Sanayi bölgesin ’de 20. sokaktaki yeni yerine taşındı.

Yaytek, 1978 yılında Konya'da başlamış olduğu yay imalatına gelişen son teknolojiyi yakından takip ederek ve sürekli gelişim anlayışını benimseyerek üretimdeki yoluna devam etmektedir. Sektöründeki teknolojik gelişmelerin izinde, kaliteyi ve dürüstlüğü ilke edinmiş bir firma olarak müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. 40 yılı aşan deneyim ve tecrübesi ile Yaytek, üretmiş olduğu her bir yayda uzmanlığını, kalitesini artırmış ve hedefini büyütmeye devam ediyor. Yaytek 5 bin metre kare kapalı toplam 10 bin metrekare alanda 3’üncü Organize Sanayi bölgesi 20. sokaktaki yeni yerinde devam etmektedir. Eğitimli teknik kadrosu ve dünyada kalitesi ispatlanmış makine parkıyla metali sanata dönüştürmekte, her bir müşterinin talebine terzi işi, özel çözümler sunmaktadır.

YÜKSEK TASARIM DENEYİMİ

Yaytek, İnovasyonun günümüz ekonomisinde giderek artan ve hızla gelişmekte olan Türk sanayisinin birçok yapısal sorununun çözümünde büyük önem arz ediyor.
Yaytek 45 yıllık tecrübesi, en son teknolojik donanım ve yazılım ve MES sistemleri ile en başından itibaren güçlü araştırma ve geliştirme ekipleri ile sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Her zaman ideal müşteri faydaları; ana odak gruplu olup, ürün özellikleri optimizasyonu ve üretim süreci teknik bileşenleri, parçalar için gelişiminin ilk dönemlerinden beri kabul eden Yaytek yılların verdiği deneyimi sayesinde hızlı sonuçlar elde edip, numune ve prototip sağlıyor

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Yaytek Yön. Kurulu Başkanı Ekrem Eraslan verimliliği kullanmak noktasından önemli bir başarı yakaladıklarını ifade ederek, firma olarak müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getirdi. Yaytek Yay firmasının sektörde kaliteli ürün üreten bir imaja ulaşmasında bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmaların payının büyük olduğuna dikkati çeken Ekrem Eraslan, “Sürekli yatırım ile makine parkımızı müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirdik. Tüm bunların yanında personel eğitimlerimizi de aksatmadan sürdürdük. Çünkü ne kadar makineniz olsa da nitelikli personele sahip değilseniz üretim çok önem arzetmiyor. Bu nedenle şirket içi eğitimlere büyük önem veriyoruz. Yaytek insan kıymetleri ile alanında uzman kişi ve kuruluşlar tarafından personelimize zamanı verimli kullanma, iş güvenliği, kalite yönetimi, verimli ve ilgili çalışma gibi birçok konuda eğitim veriyoruz” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri