Konya’nın 2. derbisini Çumra Belediye kazandı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor sezonun 3. hafta Konya derbisinin ise 2. maçında karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor sezonun 3. hafta Konya derbisinin ise 2. maçında karşı karşıya geldi. Maç ev sahibi ekip Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü sona erdi. Karşılaşmada ev sahibi ekibin gollerini 27. dakikada Melih Açıkel, 54. dakikada Oğuz Durmaz ve 73. dakikada ise Kubilay Kaplan kaydetti. Sarayönü Belediyespor’un tek golü ise 45.dakikada Orçun Selduman’dan geldi. Yeşil-siyahlı ekip ligde ilk 2 maçını kazanarak lider geldiği Çumra’dan eli boş döndü. Çumra Belediyespor ise ilk hafta Niğde Belediyespor’dan aldığı yenilginin ardından oynadığı iki maçı da kazanarak zirveye ortak oldu. Sarayönü Belediyespor ise sezonun ilk haftasında oynanan ilk Konya derbisinde Karapınar Belediyespor’u yenmişti.

KARAPINAR BELEDİYE SAHASINDA YENİLDİ

Ligde aradığı galibiyeti bir türlü bulamayan Karapınar Belediyespor sezonun 3. haftasında sahasında Alpin Pozantı takımına 1-0 yenildi. Yeşil-siyahlı ekip geride kalan 3 haftada sadece 1 puan toplayarak kötü bir grafik çizdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri