Konya'mıza hiç yakışmadı

Bölgesel Amatör Lig 5 Grupta mücadele eden iki temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor arasında pazar günü oynanan ve Sarayönü Belediyespor'un 2-1 kazandığı maç istenmeyen olaylara sahne oldu.

Bölgesel Amatör Lig 5 Grupta mücadele eden iki temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor arasında pazar günü oynanan ve Sarayönü Belediyespor'un 2-1 kazandığı maç istenmeyen olaylara sahne oldu. Maç Selçuklu Belediyespor'un sahasında oynanmasına rağmen taraftar üstünlüğü Sarayönü Belediyespor takımındaydı. 3. Lige çıkma mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor için büyük öneme sahip olan maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 22. dakikada Selçuklu Belediyespor, Çağdaş'ın attığı golle 1-0 öne geçmesi Sarayönü Belediyespor taraftarını çileden çıkardı. Maç büyük bir mücadeleye sahne olurken zaman zaman futbolcular arasında gergin anlar yaşandı.  Kalan dakikalarda sürekli rakip takım ve hakemi baskı altına almaya çalışan taraftarlar zaman zaman Selçuklu Belediyespor yedek kulübesinin arkasına kadar gelerek futbolcuları tahrik etti. Sürekli kendilerine küfür edilmesinden şikayetçi olan Selçuklu Belediyespor yedek futbolcuları ve teknik ekip polisten yardım istedi. Polisler yedek kulübesinin arkasına kadar gelip futbolculara küfür eden taraftarlara müdahale ederken, futbolcuları da taraftarlara karşılık vermemeleri için uyardı. Maçın oynandığı sırada bir yandan da saha kenarı karışdı. Polisler ile futbolcular arasında istenmeyen görüntüler mücadelenin gerilmesine neden oldu. Olaylar bir süre devam ederken stada takviye ekip istendi.  Yaşanan bu olaylar iki Konya ekibine de yakışmadı. Öte yandan, Selçuklu Belediyespor teknik heyeti yaptığı açıklamada Sarayönü Belediyespor taraftarlarının yaptıkları taşkınlık ve tahriklerden dolayı kınadıklarını, güvenlik güçleri ile aralarında çıkan tartışmalardan dolayı güvenlik güçlerinden özür dilediklerini dile getirdiler.

BAL'DA LİDERLER RAHAT

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta sezona 22. haftada oynanan 7 maç ile devam edildi. Şampiyonluk adayları lider 68 Yeni Aksaray Spor ve Sarayönü Belediyespor haftayı kayıpsız geçerken hafta başında 43 puanla 2. sırada bulunan Niğde Belediyespor haftayı maç yapmadan tamamladı.  68 Yeni Aksaray Spor kendi evinde Alpin Pozantı Gençlik ve Spor'u 4-2 mağlup ederek puanını 47'ye çıkardı ve liderliğini korudu. Liderin takipçilerinden olan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise Konya derbisinde karşı karşıya geldiği Selçuklu Belediyespor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü ve 44 puanla 2. sıraya yerleşti. Bir diğer şampiyonluk adayı Niğde Belediyespor haftayı bay olarak geçti. Haftanın diğer maçlarında Adana Gençlerbirliği kendi evinde Mersin Büyükşehir Bld. Meskispor'a 2-1 mağlup olurken, Toroslar Belediyespor konuk ettiği Ceyhanspor karşısında 1-0 kazanmasın bildi. Ligin dibine demir atan Kocasinan Şimşek Spor bu hafta Akdeniz Belediyespor'u ağırladı. Maçtan 5-2'lik yenilgiyle ayrılan  Kocasinan Şimşek Spor bir üstündeki rakibi ile arasında 6 puanlık fark oluşmasına engel olamadı. Alt sıraları ilgilendiren Nevşehir Spor Gençlik- Kayseri Yolspor maçından beraberlik çıktı. Ligdeki bir diğer temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediye Spor ise Karaman Belediyespor ile golsüz berabere kalarak puanını 35'yükseltti.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri