Konyalılar TOGG'u çok sevdi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Konya'ya ilk kez Mart ayının sonunda geldi. Araca yoğun ilgi gösteren Konyalılar ise TOGG'u çok sevdi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Konya'ya ilk kez Mart ayının sonunda geldi. Araca yoğun ilgi gösteren Konyalılar ise TOGG'u çok sevdi. Otomobilin, Mayıs seçimlerinin kaderini etkilediği de söyleniyor. Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, üretim aşamasından teslim aşamasına kadar her konuda ezber bozmaya devam ediyor. Yerli otomobil TOGG'un tanıtımında ilk teslim Nisan ayının başında yapıldı. Ülkenin kendi aracını üretmesi, vatandaşlar için gurur kaynağı oluyor. Seçim öncesi illere getirilen ve vatandaşın görünümüne sunulan TOGG'lar ise çok beğenildi. Özellikle Konyalılar, TOGG'a hayran kaldı.

KONYALILAR TOGG'A HAYRAN KALDI

TOGG, Konya'da büyük bir sevinç ile karşılandı. Seçim öncesi Konya'ya getirilen, trafikte görünümü ile dikkatleri üzerine çeken TOGG, her akşam da görücüye çıktı. TOGG, yine bir AVM'nin önünde de vatandaşların görünümüne sunuldu. Konyalılar, TOGG'a hayran kaldıklarını söylerken, “Nereden nereye. Artık kendi aracımızı üretiyoruz. Allah, emeği geçenlerden razı olsun” dedi. Birçok Konyalı, TOGG ile hatıra fotoğrafı çekmek için birbiriyle yarıştı. Yine birçok Konyalı TOGG'u öperek, ülkenin teknoloji alanında geldiği yeri gururla anlattı. Tarihi Bedesten Çarşısı ve Mevlana Meydanı başta olmak üzere şehrin birçok noktasında TOGG'u gören vatandaşlardan gözyaşlarını da tutamayanlar oldu.

“TOGG VATANDAŞIN OY TERCİHİNİ DEĞİŞTİRDİ” İDDİASI

Yerli ve milli otomobil TOGG'un sokak ve caddelerde görülmesinin, vatandaşın oyuna da olumlu anlamda yansıdığı konuşuluyor. Vatandaş, Türkiye'nin artık daha fazla üreten, dışa bağımlılığı azalan bir ülke olduğunu düşünüyor.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri