Konyalılar dikkat! Bu yol trafiğe kapatıldı

Konya'da seyahat edecekler için dikkat çeken bir uyarı geldi. Bahsi geçen yol kapalı olduğu için ulaşım başka yerden sağlanacak. İşte detaylar....

Türkiye genelinde karayollarında bakım ve onarım çalışmaları son hız devam ediyor. Kış dönemine kısa bir süre kala bakım çalışmaları da hızlandırıldı. Konya'da bu kapsamda bir yol ulaşıma kapatıldı. Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Konya-Afyonkarahisar yolunun 5. kilometresindeki köprünün genleşme derzi onarımı sebebiyle Konya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Şuhut Kavşağı üzerinden gerçekleştiriliyor.

Konya dışında bakım ve onarımı gerçekleştirilen bazı noktalar ise şu şekilde:

Sakarya-İzmit yolunun 9-10. kilometrelerinde, Beşköprü Köprülü Kavşağı'ndaki kiriş değişimi çalışması sebebiyle ulaşım İstanbul yönünde iki yönlü devam ediyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Turgutlu-Salihli yolunun 1-2. kilometrelerinde, Turgutlu Köprülü Kavşağı'nın Salihli istikametindeki köprü genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma yan yoldan izin veriliyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 246-247. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla Ankara istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü devam ediyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun Bursa-Yıldırım kavşakları 0-5. kilometrelerinde köprü genleşme derzi onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri