Konyalılar çok yüksekteki bu mekanda şehri izleyerek yemek yiyecek! Maliyeti 383 milyon

Konyalıların şehri izleyerek yemek yiyeceği, bir şeyler içeceği Akyokuş Kasrı projesinde sona gelindi. 11 bin 500 metrekarelik alanda; restoran alanları, kafeteryalar, çocuk alanları olacak. Bu mekân, kısa süre içinde Konyalıların hizmetine sunulacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak ve mimarisiyle şehrin siluetine etki edecek Akyokuş Kasrı tüm hızıyla yükseliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı bu proje ile ilgili heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Akyokuş bölgesindeki Akyokuş Kasrı projesinin tamamlandığını söyleyen Başkan Altay, “Akyokuş Kasrı hakikaten şehrimizin marka değerine önemli katkıda bulunan bir eser oldu. Güncel bedelle 383 milyon liraya mal olan Akyokuş Kasrı’nı inşallah en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Aynı bölgede devam eden Akyokuş Palye Düzenlemesi ile de önemli bir rekreasyon alanı oluşturuyoruz. 135 milyon lira bedelle gerçekleştirdiğimiz bu düzenleme ile Konyalı vatandaşlarımız ile şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize keyifli vakit geçirebilecekleri nitelikli bir mekân inşa ediyoruz” dedi.

SEYİR NOKTASI DA OLACAK!

Akyokuş Kasrı; Konya Mutfağı, Kafem, dinlenme alanları, toplantı salonları, seyir noktası, oyun alanları, Çocuk Mutfak Atölyesi, Mutfak Müzesi ve sergi alanları ile Konya’ya hizmet verecek.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri