Konyalılar bu mekanda 100 liraya bıçakarası yiyecek! Son 4 gün

80 liraya etliekmek satan Ekrem Coşkun, “Konyalılar 200-250 liraya bıçakarası yemesin” diyerek, ürün yelpazesini genişletme kararı aldı. Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinde 1 Temmuz'dan itibaren 100 TL'ye bıçakarası satışı başlayacak.

80 liraya etliekmek satan Ekrem Coşkun, “Konyalılar 200-250 liraya bıçakarası yemesin” diyerek, ürün yelpazesini genişletme kararı aldı. Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinde 1 Temmuz'dan itibaren 100 TL'ye bıçakarası satışı başlayacak. Konya'da yaklaşık 20 gün önce etliekmek, bıçakarası, yağ somunu gibi şehrin damak çatlatan lezzetlerine zam geldi.

Şehirde tek etliekmek 220 lira, lahmacun 120 lira, klasik yağ somunu 200 lira, bıçakarası da 260 lira oldu. Bunun yanı sıra, vatandaşa ucuza ve kaliteli hizmet vererek, sürümden kazanan işletmeciler de oluyor. Bu işletmelerden biri de Ekrem Coşkun Etlekmek. Ekrem Coşkun'un Konya genelinde toplamda 5 etliekmek şubesi bulunuyor.

Zaman içinde bu şubelerin sayısının artacağı da Ekrem Coşkun Döner ve Etlekmek Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun tarafından dile getiriliyor. 5 şubede bugüne kadar sadece etliekmek, karışık ve Konya böreği satılıyordu. Birçok müşteri, Ekrem Coşkun Etlekmek'te bıçakarasının satılmasını da talep ediyordu.

Etliekmeğe, bıçakarasına gelen son zamdan sonra Ekrem Coşkun yeni bir karar daha aldı. “Konyalılar 200-250 liraya bıçakarası yemesin” denilerek, tüm Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinde piyasaya göre daha ucuza ve kaliteli bıçakarası satışı başlayacak.

Sosyal medya hesabından aldıkları kararı duyuran Ekrem Coşkun Döner ve Etlekmek Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, şunları belirtti: “Ürün yelpazemizi genişletiyoruz. 1 Temmuz’dan itibaren etlekmek, karışık ve Konya böreği’nin yanına bıçakarası lezzetimizi de katıyoruz. Ve herkes yiyebilsin diye 100 TL’den bu hizmeti sunacağımızı burada sizlerle paylaşıyor, hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri