Konyalı 'Ünal Karaman nerede' diye soruyor

Konyalılar, mazbatasını aldıktan sonra Ünal Karaman'ı Konya'da yeterince göremediğini, Karaman'ın Konya ve sorunlarına uzak olduğunu, sosyal medya hesapları üzerinden de Konya ile ilgili yeterince paylaşım yapmadığını söylüyor

14 mayıs seçimlerinde Millet İttifakı, Konya'dan 3 milletvekili çıkardı. Bu vekillerden biri ise İYİ Partili Ünal Karaman oldu. Aday adaylığı açıklandıktan sonra özellikle Konyaspor taraftarları tarafından yıllar önce kullandığı bir ifadeden dolayı büyük bir baskı gören Karaman, Konya'dan 1. sıradan aday gösterilerek, seçimi kazandı. Konyalılar, mazbatasını aldıktan sonra Ünal Karaman'ı Konya'da yeterince göremediğini, Karaman'ın Konya ve sorunlarına uzak olduğunu, özellikle yerel medyada haberlerinin hiç yer almadığını, sosyal medya hesapları üzerinden de Konya ile ilgili yeterince paylaşım yapmadığını söylüyor. Ünal Karaman, twitter hesabından en son Konya ile ilgili 20 Haziran'da bir paylaşım yaptı. Karaman, o paylaşımında “Konyamızın sorunlarını TBMM gündemine taşıyoruz. Üretimi ve insan yaşamını doğrudan tehdit eden obrukları, bir türlü tamamlanamayan AHİ Kanal Projesini, Konyamızın küresel ticarete açılması için gerekli olan ticaret koridorunun akıbetini ilgili Bakanlıklara sorduk” ifadelerini kullandı. Konya'da Ünal Karaman'ın İYİ Parti'nin oylarını artırmadığı, aksine tepkilerden dolayı 14 mayıs seçimlerinde verilecek desteği engellediği de iddia ediliyor. Konyalılar, “Ünal Karaman nerede” sorusunu soruyor.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ÜNAL KARAMAN KİMDİR?

Ünal Karaman, 1966 yılında Konya'da doğdu. Futbolcu olan Karaman. 2000-2004 yılları arasında Türkiye millî futbol takımı yardımcı antrenörlüğü görevinde bulundu. Karaman, 2005 yılında ümit millî takım teknik direktörlüğü görevine getirildi. Bir dönem Konyaspor'u da çalıştıran Karaman, 18 Şubat 2010 tarihinde Teknik Direktör Şenol Güneş'in birinci yardımcısı olarak da göreve getirildi. Daha sonra birçok takımda da teknik direktörlük görevlerinde bulundu. Karaman, 28. dönem Konya milletvekili seçildi.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri