Konyalı pedallar Sivasta dönecek

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2011 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Sivas Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu 23-26 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Sivas Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu 23-26 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Tura Konya Torku Şekerspor Vivelo, Konya Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor takımlarının yanı sıra Sivas Gençlikspor, Sivas Aktifspor, Sivas 4 Eylül Belediye, Bolu Gençlik Merkezi, Çorum Gençlikspor, Alanya Belediye, Alanya Doğaspor, Kazakistan, Ukrayna ve Gürcistan ulusal takımları katılacak

Türkiye’nin birçok ilinden katılacak olan kulüplerin yanı sıra Ukrayna, Gürcistan ve Kazakistan gibi yabancı ülkelerden de katılacak olması, Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu ayrı bir değer kazandı. 23-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu, Kriteryum yarışıyla başlayacak. Saat 14.30’da Sivas Kongre Müzesi-Kale Cami güzergahında gerçekleşecek yarışta, 14-16 yaş gurubundan oluşan yıldız sporcular 35 kilometre pedal çevirecek. 24 Haziran’da 2. etap yol yarışı, saat 09.00’da Sivas Kongre Müzesi önünden başlayacak. Yıldızlar yarışta 87 kilometre yol gidecekler. Turun son günü 26 Haziran’da ise saat 10.00’da 87 kilometreden oluşan 4. etap Çevre Yolu Yol Yarışı, Sivas Kongre Müzesi önünden başlayıp, aynı noktada son bulacak.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri