Konyalı öğrenci Kılıç’a Olağanüstü Delege’ ödülü

Katıldığı 3 MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler Konferansı) programında “Olağanüstü Delege” ödülünü alan Meram Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi (Proje Okulu) öğrencisi Can Ahmet Kılıç, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit

Katıldığı 3 MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler Konferansı) programında “Olağanüstü Delege” ödülünü alan Meram Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi (Proje Okulu) öğrencisi Can Ahmet Kılıç, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i ziyaret etti.

MESMUN'23 (Mehmet Emin Saraç Model United Nations) Sempozyumunda Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi (UNODC) komitesinde İtalya devletinin delegesi pozisyonunda problemli konularda çözüm arayan öğrenciye kapanış seremonisinde UNODC Komitesi olağanüstü delege ödülünü verdi.

MUN organizatörlerinden biri olan İstanbul Erkek Lisesi MUN (İELMUN), SPCH (Özel Sağlık Konferansı) komitesinde Belçika delegesi olarak seçildi. Can Ahmet Kılıç, ziyareti sırasında 1930'dan beri Oxford Üniversitesi önderliğinde dünya çapında düzenlenen MUN ve İstanbul’da İngilizce olarak düzenlenen program hakkında bilgi verdi. Kılıç, elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de tebrik ettiği Kılıç’ın Konya adına gurur verici bir başarıya imza attığını söyledi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri