Konyalı meşhur kuruyemiş firması 2 milyon lira bağışladı

Türkiye’nin önde gelen Konya merkezli kuruyemiş firmalarından birisi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem sonrası başlatılan yardım kampanyasına 2 milyon lira bağışladı.

Türkiye’nin önde gelen Konya merkezli kuruyemiş firmalarından Özçiğdem Kuruyemiş, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem sonrası başlatılan yardım kampanyasına 2 milyon lira bağışladı.

Konya’da pek çok firma bölgeye yardımda bulundu. Konya’nın önde gelen kuruyemiş firmalarından Özçiğdem Kuruyemiş ‘Türkiye Tek Yürek’ deprem bağışı kampanyasında 2 milyon lira bağışta bulundu. Özçiğdem Kuruyemiş sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizi derinden sarsan depremlerin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.  Özçiğdem Kuruyemiş ailesi olarak depremin ilk gününden beri ayni ve nakdi yardımlarımızla depremzedelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

Sivil toplum örgütleri ve odalar aracılığıyla yapmış olduğumuz yardımlara ilave olarak 8 Şubat tarihinde AFAD’a 500 bin Türk Lirası yardımda bulunmuştuk. 15 Şubat ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasında sözünü vermiş olduğumuz 1,5 milyon Türk Lirası nakdi yardım ile AFAD’a göndermiş olduğumuz nakdi yardımı 2 Milyon Türk Lirası’na çıkardık. Şimdiye kadar olduğu gibi bugün de yaralarımızı devletimiz ve milletimizle el ele tek yürek olarak saracağımıza inanıyoruz. Geçmiş olsun Türkiyem.”

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri