Konyalı masterler şampiyon oldu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi tarafından ilk kez düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası dün oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.
Dört takımın katılımıyla gerçekleştirilen karşılaşmalar sonunda ipi göğüsleyen Konya Masterler takımı oldu. Turnuvadaki ilk iki maçını kazanan yeşil-beyazlılar, dün Romanya ile karşılaştı. Atatürk Stadyumu 1 Nolu Saha’da oynanan maçın sonuçunda rakibi ile 1-1 berabere kalan Konya takımı gol averajıyla turnuvayı şampiyon tamamladı.
Rakibi karşısında ilk yarıda vasat bir futbol sergileyen Konya Masterler takımı, ilk 45 dakikayı Waissedi’nin 23. dakikada attığı golle 1-0 mağlup kapattı. İkinci devrede daha istekli görünen Konya takımı, 57. dakikada Raşit’in şık golüyle skoru 1-1’e getirdi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca, mücadele 1-1 tamamlandı ve Konya takımı averajla birinci oldu. Romanya ise ikinciliği elde etti. Maç sonrası Konya takımı şampiyonluğu doyasıya kutlarken, iki takım futbolcularının da fair-play örneği sergilemesi tribündeki sporseverlerden alkış aldı.
Turnuvada üçüncülüğü ise Marmaris takımını 5-2 mağlup eden Yozgat takımı elde etti. Marmaris takımı ise turnuvayı sonuncu bitirdi. Ayrıca turnuvada dereceye giren takımlara düzenlenen ödül töreni ile kupa ve plaket verildi. TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, “Güzel bir organizeye imza attık. Bundan sonra da bu turnuva geleneksel hale gelecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, takımlarımızı centilmence mücadelelerinden dolayı kutluyoruz” dedi.

HAKEMLER: Cem Tuncel, Celalettin Yavuz, Celallettin Bayar
KONYA: Mustafa, Erol, Fevzi, Cengiz, Hakan, Ertan, Ali (Mehmet), Remzi (Murat), Raşit, Soner (Bahri), Hüseyin (Akif)
ROMANYA: Nachiv, Gerea, Arif (Waissedi), Posirca, Stoianeoe, Meafea, Geonges, Covrig, Toader, Carabas, Stan
GOLLER: Dk. 23 Waissedi, Dk. 57 Raşit: 1-1.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri