Konyalı karateciler 3. oldu

30 Ağustos Zafer Bayramı anısına bu yıl 3. kez düzenlen Zafer Kupası Karate Şampiyonası 20-22 Ağustos Tarihlerinde Ankara’da yapıldı.

11 İlden 650 sporcunun katıldığı Şampiyona’da Seydişehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyetini sürdüren Karate Takımı Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarı daha elde etti. Bu şampiyonada sporcular 4’ü 1.’lik, 3’ü 2.’lik,6 tanesi de 3.’lük madalyası kazanarak Seydişehir halkını onurlandırdı.

 Sporcuları ve Antrenörlerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, yaptığı açıklamada “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen Zafer Kupası Karate Şampiyonasında 11 ilden 650 sporcunun katılımıyla yapılan Türkiye iller arası müsabakalarda Seydişehir Belediyesi Karate takımı 3. oldu.
Ben başta hocalarını ve genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bize bu mutluluğu,  bu şerefi yaşattığınız için halkım adına tüm Seydişehirliler adına teşekkür ediyorum” dedi.  Konya ilinden 5 takımın katıldığı Şampiyonada, karate takımımız en çok madalyayı kazanarak Konya 1.’si olurken aynı zamanda da Türkiye 3’sü olarak kupayı almaya hak kazandı.  Belediye Spor Kulübü’nden Antrenör Ali Buğdaycı ve Yard. Antrenör Ali Osman Güler yönetiminde 29 sporcunun katıldığı şampiyonada 13 sporcu madalya kazandı. Dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde Birinciler: Arzu Firdevs Koç, Aylin Yılmaz, Murat Çetinöz, Ziya Yaşar, İkinciler: Şerife Esra Aksu, Çağrı Candan, Ziya Yaşar, Üçüncüler: Beyza Yıldız, Dilek Doğan, Ramazan Ateş, Aybüke Durtuluk, Mustafa Ada, Ferhat Akbaba
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri