Konyalı isim kritik kongre için adaylığını açıkladı

İYİ Parti'de seçim öncesi kongre kararı verildi. Kongre sürecinin 7 Ekim'de ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla başlayacağı duyuruldu.

İYİ Parti'de seçim öncesi kongre kararı verildi. Kongre sürecinin 7 Ekim'de ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla başlayacağı duyuruldu. İYİ Parti, Eylül 2023 tarihinden önce yapması gereken kongresini seçim takvimini gözeterek ekim ayında başlatma kararı aldı. Kararda milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının kongre sürecinde aday olmaması yönünde de karar alındı. Bu kapsamda Konya'da adaylığını açıklayan ilk isim, İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur oldu. İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur, “Yönetim kurulundaki ve partili arkadaşlarla yaptığım istişareler sonucunda mevcutta yürüttüğüm İYİ parti Karatay ilçe başkanlığına 3.olağan kongremiz de tekrar aday olacağımı aziz milletimize beyan ediyorum” dedi.

Mehmet Uğur, İYİ Parti Karatay İlçe Başkanlığı görevine 2020 yılının Ağustos ayında atanmıştı.

Mehmet Uğur, Urfa'da Birecik'te 1980 yılında doğdu. Aslen Konya Hadimli olan Uğur, iş adamı olarak tanınıyor. İYİ Parti kurucularından olan Mehmet Uğur, evli ve 3 kız babasıdır.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri