Konyalı iş insanına ait olan otelde depremzedeler misafir edilecek

Türkiye’nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan depremde binlerce kişi evsiz kaldı. Konyalı iş insanı depremzedeleri otelinde ağırlayacak

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremin acısını yaşıyor. 

Türkiye'nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan depremin üzerinden 32 saatten fazla bir süre geçti. Ölü ve sayısı yükselirken, arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Dün saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkım, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle katbekat arttı.

Kahramanmaraş’ın yanı sıra Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’yı yerle bir eden deprem sonrası ülke genelinde yedi günlük milli yas ilan edildi, arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Saat 19.50 itibarıyla ölü sayısı 4 bin 544, yaralı sayısı 26 bin 721, yıkılan bina sayısı 5 bin 775, yıkıldı ihbarı gelen bina sayısı ise 11 bin 302 olarak açıklandı.

Depremden sonra binlerce insan evsiz kaldı. Bazı oteller depremzedeleri misafir edeceğini açıklıyor. Bunlardan bir tanesinin de Konyalı iş insanına ait olması dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Han Çopur'a ait olan Ostimpark Business Hotel'de depremzedeler misafir edilecek.

Söz konusu otel Ankara'da yer alıyor.

Konyalı iş insanının böyle bir karar alması takdirle karşılandı. 

Merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri