Konyalı iki isim bu partiden istifa etti

Gelecek Partisi Konya il teşkilatında iki isim istifa etti. Gelecek Partisi Konya Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Süleyman Özdemir ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkaynak, “Tüm görevlerimizden ve parti üyeliğimizden istifa ediyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Konya il teşkilatında iki isim istifa etti. Gelecek Partisi Konya Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Süleyman Özdemir ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkaynak, “Tüm görevlerimizden ve parti üyeliğimizden istifa ediyoruz” dedi. Gelecek Partili Av. Süleyman Özdemir ve İbrahim Özkaynak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, partiden istifa ettiklerini duyurdu.

Her iki isim de parti içinde söz sahibi olamadıklarını, sadece emir eri olarak görülmeyi kabul etmediklerini söyledi. İstifa metninde Av. Süleyman Özdemir ve İbrahim Özkanynak, şu ifadelere yer verdi: “Biz, temiz siyaset, liyakat ve istişare vaatleri ve her şeyden önce hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu için 3,5 yıldır Gelecek Partisi'nin neferleri olduk. Bunun için her şeyi göze aldık. Vaktimizi, nakdimizi ve emeğimizi verdik. Bizler bu hareketin aslında en çok emeği geçen kişileri olarak, parti içerisinde maalesef söz sahibi olamadık.

Kurulma felsefesine ve hakkaniyete aykırı, sadece emir eri olarak görülmeyi kabul etmiyoruz. Kopup gelinen yerdeki tüm olumsuzlukların maalesef burada da devam ettiği anlaşılmıştır. Halkı dikkate almayan ve halka rağmen siyasetin yapılamayacağı gerçeği görmezlikten gelinmiştir. Bu ülkenin kurucusu Atatürk'e ve laikliğe karşı olacak bir siyaset içinde asla olmadık ve olmayacağız. Siyasetin yine bilindik deformasyon kuralı teşkilatımız içinde hakim oldu ve finansman ile parti teşkilatının sahibi olduğunu idda edenler, hep söz sahibi oldular. Teşkilatımız da hiçbir zaman ne yönetim kurulu ne de başkanlık kurulu yetkili olamadı. Bizler, yeni dönemin siyasetçileri olarak tüm bu boyundurukları kabul etmeyeceğimizi söyledik. Bu sebep ve saikler ile Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatındaki tüm görevlerimizden ve parti üyeliğimizden istifa ettiğimizi bildirir, kamuoyunun bilgisine sunarız.”

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri