Konyalı hakemler listeye giremedi

Merkez Hakem Kurulu yeni sezonda görev yapacak hakemleri ve klasmanlarını açıkladı. Konyalı hakemlerin üst klasmanlarda olmayışı dikkat çekerken geçen sezonun olaylı hakemi Deniz Ateş Bitnel ise alt klasmana düştü

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2016 - 2017 Sezonunda görev yapacak Hakem ve Yardımcı hakem kadrolarını belirledi. Geçtiğimiz sezon  Galatasaray-Trabzonspor maçında gösterdiği kırmızı kartlarla gündeme oturan ve daha sonra kendisine maç verilmeyen Deniz Ateş Bitnel A Klasmana düştü. Konyalı hakemlerin  Süper Lig ve A Klasman hakem listesine  girmemesi hayal kırıklığı yaşattı.  Konya Bölgesi hakemleri kendilerine  klasman yardımcı B klasman, C klasman ve  bölgesel hakem listelerinden yer buldu.  Konyalı hakemlerin isimleri  klasmanları şu şekilde:  Klasman yardımcı: Hulusi Akırşan, Necati Şenkeleş, Erdal Erdem  Şaban Karaderili. B Klasman: Hasan Ertugan. C Klasman: Mustafa Aydın.  Bölgesel Hakem: Raşit Yorgancılar, Mustafa Ünlü,  Mustafa Emil, Selçuk Keklik,  Ramazan Doğanay, Buğur Han Güler,  Burak Akdağ,  Ahmet Kaan Uğurlu, Abdülhamit Söyler, Mustafa Burak Kuş, Emre Karagel.

SÜPER’DE  22 HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

2016-2017 sezonunda Süper Ligde görev yapacak hakemlerin isimleri ise şu şekilde:  Ali Palabıyık (Ankara), Bülent Yıldırım (Ankara), Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara), Serkan Tokat (Ankara),Arda Kardeşler (Bursa), Ümit Öztürk (Denizli), Özgür Yankaya (Edirne), Suat Arslanboğa (Eskişehir) Mete Kalkavan (İstanbul),  Cüneyt Çakır (İstanbul),  Serkan Çınar (İstanbul),  Hüseyin Göçek (İstanbul)  Halis Özkahya (İstanbul),  Fırat Aydınus (İstanbul),  Volkan Bayarslan (İstanbul),  Tolga Özkalfa (İzmir)  Halil Umut Meler (İzmir),  Alper Ulusoy (İzmir),  Kutluhan Bilgiç (İzmir),  Abdulkadir Bitigen (Kayseri)  Barış Şimşek (Trabzon),  Bülent Birincioğlu (Trabzon) Merkez Hakem Kurulu Gözlemci kadrolarını ise yapılacak olan terfi kurslarından sonra açıklayacak.

SON TEMSİLCİ DENİZ ÇOBAN OLDU

Geçtiğimiz sezon Konya Bölgesi  hakemi olarak Süper Ligde görev yapan Deniz Çoban ilginç bir şekilde hakemlik kariyerine nokta koymuştu.  Çoban 28 Eylül 2015 tarihinde Kasımpaşa-Rizespor maçını yönetti ve maç sonrası canlı yayına çıkarak maç sırasında yaptığı yanlış kararlar dolayısıyla özür diledi. Deniz Çoban bu olayın ardından 30 Eylül 2015 tarihinde yaptığı açıklama ile hakemliği bıraktı.

FERHAT TÜRKOĞLU
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri