Konyalı hakem ve  gözlemciler sezonu açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi, gerçekleştirdiği organizasyonla hakem ve gözlemcilerinin 2021-2022 futbol sezonunu açtı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi, gerçekleştirdiği organizasyonla hakem ve gözlemcilerinin 2021-2022 futbol sezonunu açtı. MEDAŞ Konya Stadyumu’nda yapılan sezon açılış programına; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Genel Başkan Vekili, FIFA HakemiYaşar Kemal Uğurlu, TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Öğretmenoğlu, Konya GSİM Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, TFFHGD Konya Şubesi Başkanı Hulusi Akırşan, taban birliklerinin yöneticileri, gözlemciler ve hakemler katıldı.

TFFHGD’DEN KONYA ASKF’YE ZİYARET

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD), Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti. TFFHGD Genel Başkanı ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Genel Başkan Vekili, FIFA Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ve TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Öğretmenoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen ziyarette heyeti, Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, TFFHGD Konya Şubesi Başkanı Hulusi Akırşan ve Konya bölgesi hakemlerinin de katıldığı görüşmede fikir alışverişinde bulunuldu.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri