Konyalı esnaftan Ankara çıkarması

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine kayıtlı oda başkanları çeşitli konulardaki sorunlarının çözümü için Ankarada Konyalı bürokratları ziyaret etti
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara’ya çıkarma yaptı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı’nın öncülüğünde oda başkanları Hasan Uzman, Ahmet Çal, Hüseyin Menekşe, Osman Alp, Ali Osman Karamercan, Arif Özkahraman, Vedat Honça, Tahsin Öz, Süleyman Yılmaz, Ahmet Yetiş, Mehmet Cengiz, Mustafa Dülgeroğlu, Kemal Kemandi, Muharrem Karabacak, Recep Gözcü Konyalı bakan yardımcıları ve bürokratlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlk önce Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’i ziyaret eden heyet emekli olduktan sonra işyeri açan esnaf ve sanatkârlardan kesilen sosyal güvenlik destekleme priminin sıkıntı oluşturduğunu belirtti. Ziyaretten büyük mutluluk duya Halil Etyemez, sosyal güvenlik destekleme primi ile ilgili sıkıntının giderilmesi için gayret göstereceğini aktardı. Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i de ziyaret eden heyet milletvekilliği döneminde esnaflara ve odalara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Ziya Altunyaldız’ı da makamında ziyaret eden Konyalı oda başkanları esnaf ve sanatkârlarla ilgili yasadan doğan sıkıntıları dile getirdiler. Ziyaretten memnuniyet duyan Müsteşar Ziya Altunyaldız, “Konya’da kısa bir süre sonra oda başkanları ile bir araya gelerek esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını ve çözüm yollarını birlikte oluşturacağız” dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Güzel de, “Bakanlık henüz teşkilatlanmasını tamamlamamıştır. Birkaç ayrı binada hizmet vermekteyiz. önümüzdeki günlerde tek bir inada toplanarak daha iyi hizmet vereceğiz. Sorunlarda ve çözüm yollarında oda başkanlarının yardımını istiyoruz” diye konuştu.
Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Aytekin Yalçın’ı da ziyaret eden heyet, Hüyük, hadim, Çeltik, Güneysınır ilçelerinde oda unvanlarında yapılan değişikliklerle şoför esnafına hizmet vermenin yolunu açtıkları için teşekkür etti. Yalçın, esnaf ve sanatkarların sıkıntılarını çözmek için görevde olduklarını, oda başkanlarından gelen isteklerin çalışmalarına ışık tutacağını aktardı.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri