Konyalı esnaf: Allah'tan korkun 95 TL'ye yağ somunu mu olur?

Araplar Mahallesi'nde hizmet veren İlgin Etliekmek İşletme Sahibi Mustafa İlgin, Konya'da pahalıya etliekmek ve yağ somunu satanlara ateş püskürdü.

Araplar Mahallesi'nde hizmet veren İlgin Etliekmek İşletme Sahibi Mustafa İlgin, Konya'da pahalıya etliekmek ve yağ somunu satanlara ateş püskürdü. Daha çok para kazanma hırsının insanı felakete sürükleyeceğini ifade eden İlgin, “Bu ne kardeşim yahu. Kullandığımız malzeme, masrafımız aynı. Kim neye tutturduysa öyle satış yapıyor” dedi.

95 LİRAYA YAĞ SOMUNU SATMAK DOĞRU DEĞİL

Çarşı tarafında yağ somununun 95 liradan, etliekmeğin ise 130 liradan ucuz olmadığına dikkat çeken Etliekmekçi Mustafa İlgin, daha sonra şunları söyledi: “Eti aynı fiyata alıyoruz. Masraflarımız hemen hemen aynı. Ee aynı hamuru da kullanıyoruz. Fırsatçılığa gerek yok. Çok para kazanma hırsı, kimseye bir şey kazandırmaz. 95 TL'ye klasik yağ somunu satmak doğru değil. Fiyat, çok afaki. Biz klasik yağ somununu 60 liraya satıyoruz. Milletin 130 liradan sattığı etliekmeği 80-90 liraya satıyoruz. Aradaki farka bakar mısınız? Daha ucuza yemek yemek her Konyalının hakkı. Allah'tan korkun.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri