Konyalı Engelliler 2012'de başarılı oldu

Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol takımı İstanbul Hasan Doğan Stadı'nda oynanan 7. hafta maçında İstanbul Özürlüler Ampute Futbol takımı ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Ampute Süper Ligi'nde top koşturan temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute Futbol takımı İstanbul Hasan Doğan Stadı'nda oynanan 7. hafta maçında İstanbul Özürlüler Ampute Futbol takımı ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı. Kıran kırana geçen karşılaşmada temsilcimiz 2012 yılını beraberlikle kapatmasına rağmen ilimizdeki diğer spor takımları içerisinde başarılı bir yılı geride bıraktı. Alınan sonuçla Konya Engelliler Gücü art arda 3 galibiyetin ardından son maçı beraberlikle tamamladı ve sıralamadaki yerini korudu. Yeşil-beyazlı temsilcimizin 2012'de başarılı bir performans sergilemesi sevenleri arasında da memnunlukla karşılandı.

KARADAĞ:BAŞARIMIZ SÜRECEK

Konya Ampute Futbol takım antrenörü ve milli sporcu Seyit Karadağ maç sonunda yaptığı açıklamada 2012 yılını başarıyla tamamladıklarını 2013 yılında da aynı başarıyı devam ettireceklerini kaydetti. İl olarak sportif faaliyetlerde Konya'nın başarısız bir sezon geçirmesine rağmen kendilerinin tek kramponla yılın en başarılı takımlarından biri olduklarını ifade eden Karadağ bu anlamda sporseverlerin yüzünü güldürdüklerini dile getirdi. Karadağ asıl başarılarının ise bundan sonra geleceğini ve hedeflerinin 2013 yılında Konya iline bir kupa hediye edeceklerinin de sözünü verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri