Konyalı başkanlar göreve devam edecek mi?

Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO) ve Konya Ticaret Borsası (KTB) önümüzdeki ay seçime gidiyor.

Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO) ve Konya Ticaret Borsası (KTB) önümüzdeki ay seçime gidiyor. Seçim öncesi mevcut başkanların aday olup olmayacağı merak ediliyor. Konya Ticaret Borsası'nda seçimin 5 Kasım, Konya Ticaret Odası'nda seçimin 12 Kasım ve Konya Sanayi Odası'nda da seçimin 19 Kasım’da yapılacağı öğrenildi. KTO'da Selçuk Öztürk'ün yeniden aday olacağı konuşuluyor.

Selçuk Öztürk

29 Nisan 2011 tarihinde Konya Ticaret Odası Meclisi’nin gerçekleştirdiği seçimle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Selçuk Öztürk o tarihten bugüne görevini devam ettiriyor. Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü'nün ise seçimlerde yeniden aday olmayacağı ifade ediliyor.

Memiş Kütükcü

25 Mayıs 2013’te yapılan meslek komiteleri seçimlerinin ardından, 1 Haziran’da Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlayan Kütükcü, o günden beri KSO Başkanı olarak görevini devam ettiriyor. İddialara göre KSO seçimi için genç bir grup sanayicinin bir araya geldiği ve yeni bir liste hazırlığı yaptıkları söyleniyor. Konya Ticaret Borsası'nda ise mevcut başkan Hüseyin Çevik'in yeniden aday olacağı belirtiliyor.

Hüseyin Çevik

2015 yılı Mart ayında Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Çevik, o günden bu yana görevini sürdürüyor. Konya Ticaret Odası ve Konya Ticaret Borsası'nda tek liste ile seçime gidileceği konuşulurken, Konya Sanayi Odası'nda liste hazırlığında olan genç bir ekibin olduğu iddia ediliyor.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri