Konyalı 43 yıllık dev firma bol prim verecek! Çok sayıda elaman arıyor

Konya Organize Sanayi bölgesinde hizmet veren Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. birçok alanda istihdam etmek üzere personel arıyor.

Konya Organize Sanayi bölgesinde hizmet veren Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. birçok alanda istihdam etmek üzere personel arıyor. Eleman aradığını billboardlara girerek de duyuran şirket, çalışanlarına aylık 3 bin TL alışveriş çeki vereceğini ve birçok alanda destek olacağını belirtti. 43 yıldır faaliyetlerini sürdürmekte olan Doğrular, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yönelik geniş bir yelpazede üretim yapıyor. Merdiven, ütü masası, çamaşır kurutma askısı, pazar arabası, kamp ürünleri ürünleri başta olmak üzere; birçok üründe imzası olan Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. çalıştıracak personel arıyor. Bu kapsamda şirket şehrin farklı yerlerinde yer alan billboardlara bir çalışma girerek, eleman aradığını duyurdu.

PRİM VERİLECEK VE HEDİYE UYGULAMASI OLACAK

Açık hava panosundaki eleman ilanında birçok bilgi yer aldı. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. çalıştıracağı personele aylık 3 bin TL alışveriş çeki vereceğini duyurdu. Personellere devamlılık primi, üretim-performans primi, vardiya primi, üçüncü ay, altıncı ay ve birinci yıl primi desteğinde bulunacağını ilan etti. Firmanın 5S ödül uygulaması, avans uygulaması, kırtasiye yardımı, bayram hediyesi, düğün hediyesi ve doğum hediyesi uygulaması olduğu da duyuruldu.

BİRÇOK ALANDA ELEMAN ALINACAK

Şirket, üretim tesislerinde görevlendirmek üzere personel aradığını ilan etti. Gazaltı kaynak, punta kaynak, statik toz boya, plastik enjeksiyon operatörü, pres operatörleri,montaj elemanları, depo yükleme, lojistik elemanları, paketleme, CNC tezgâh operatörlerü, tornacı ve terzi aranıyor. 18-45 yaş arası vasıf gerektirmeyen işler için erkek askerliğini yapmış ve kadın çalışma arkadaşları ile çalışma izni alabilecek yabancı uyruklu takım arkadaşları arandığı duyuruldu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri