Konya’dan hiçbir isim AK Parti MKYK listesine giremedi!

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılan kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlendi.

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılan kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlendi. Ayrıca yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri de kamuoyuyla paylaşıldı. Konya’da da nefesler kesildi. Yıllardır AK Parti’ye her seçimde ciddi destek veren Konya’dan hangi isimlerin MKYK’da yer alacağı merak konusu oldu. 75 kişilik MKYK listesinde Konya’dan hiçbir isim yer almadı.

Konya’dan bir isme neden MKYK’da yer verilmediği de belirtilmedi. Daha önce MKYK’da yer alan 27. dönem AK Parti Konya Milletvekili, Dr. Leyla Şahin Usta ve yeni dönemde ilk sıradan Milletvekili seçilen Tahir Akyürek’in yeni MKYK listesinde yer almaması da dikkatlerden kaçmadı. Oysa AK Parti Konya Milletvekilleri; Tahir Akyürek ve Orhan Erdem’in MKYK listesinde olacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri