Konya'daki o petrol kendini pizzacı zannetti! LPG'ye gel al kampanyası düzenledi

Konya'nın en büyük yerel marketlerinden biri geçtiğimiz yıl ekim ayında Yeni İstanbul Caddesi, Sakarya Mahallesi'nde açtığı petrol ofisinde hatalı bir reklam çalışmasına imza attı.

Konya'nın en büyük yerel marketlerinden biri geçtiğimiz yıl ekim ayında Yeni İstanbul Caddesi, Sakarya Mahallesi'nde açtığı petrol ofisinde hatalı bir reklam çalışmasına imza attı. Genellikle pizzacıların uyguladığı gel al kampanyasını bir akaryakıt istasyonunun LPG'de uygulaması herkesi şaşırttı.

'LPG'Yİ PETROLE GİTMEDEN NASIL ALACAĞIZ?'

Şirketin 'LPG gel alda şok kampanya' çalışmasına müşteriler bir anlam veremediğini söyleyerek, “LPG, petrol ofisine gitmeden başka nasıl alınabilir? Garip bir çalışma olmuş” dedi. Konya'da uzun yıllardan beri hizmet veren bu yerel market, aynı zamanda petrol işiyle de uğraşıyor. Yeni İstanbul Caddesi'nde bu markete ait bir petrol ofisi bulunuyor.

KONYALILAR BU KAMPANYAYA ANLAM VEREMEDİ

Petrol ofisinin hemen giriş kısmına asılan kampanya pankartına ise Konyalılar anlam veremiyor. Pankartın üzerinde 'LPG gel alda şok kampanya' yazısı bulunuyor. Vatandaş, bir araç sahibinin petrol ofisine gelmeden aracına nasıl LPG alacağını düşünürken, reklam çalışmasının hatalı ve komik olduğunu söylüyor. Vatandaşın anlaması açısından petrol ofisi çalışanlarına gün içinde bu kampanya ile ilgili birçok soru yöneltildiği de öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri