Konya'daki kantinciler kar tatili kararının geç alınmasına tepki gösterdi

Konya Kahveciler, Çay Ocakları ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Adil, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla okulların tatil edilme kararının öngörüsüzlükle alındığını ifade ederek, karara tepki gösterdi.

Konya Kahveciler, Çay Ocakları ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Adil, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla okulların tatil edilme kararının öngörüsüzlükle alındığını ifade ederek, karara tepki gösterdi. Adil, “Servis araç sürücüleri, okul kantin işletmecileri, sektöre hizmet eden tedarikçiler (Ekmekçi,Simitçi,Süt Ürünleri...vs) ürünlerini dağıtmış hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken bir bakmışsın sabah 07.00 ‘de okulların tatil edildiği süprizi ile karşılaşıyorsun” dedi. “Öğrencilerin bir kısmının okula gittiğini, kantincilerin hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken bu kadar öngörüsüzlük, bu kadar plansızlık, bu kadar olumsuzluk, bu kadar beceriksizlik bizlerin ve ülkemizin kaderi olmak zorunda mı” diyen Adil, daha sonra şunları ifade etti: “Sektör olarak çok zorlu bir süreçten çıkmaya çalışan krantinci esnafının yapmış olduğu hazırlık, elinde kalan boşa giden ürünlerin, çalışamadığını günlerin hesabını kim ödeyecek?

Zararını kim karşılayacak ? Oysa meteoroloji yetkilileri, günler öncesinden uyarılarını yapmış olmasına rağmen keşke tatil kararı daha erken saatlerde alınmış olsaydı da servisler yola çıkmasaydı. Kantin işletmecisi esnaflar hazırlıklarını yapmamış olsalardı. Umarım bundan sonra yetkililer gerekli planlamayı yapar ve bu tür olumsuzluklar bir daha yaşanmaz.”

MUSTAFA ÜNÜVAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri