Konya'daki hastanede tedavi görüyordu: Gökhan Tozoğlu vefat etti

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu vefat etti.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, geçtiğimiz ay aort damarının yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Bir süredir yoğun bakımda olan Gökhan Tozoğlu ile ilgili üzücü haber geldi. Tozoğlu tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Gökhan Tozoğlu 35 yaşındaydı. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır dileriz.

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

Avukat - Arabulucu- İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, 1987 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretime sırasıyla Cumhuriyet ve 19 Mayıs ilkokullarında devam ederek Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda tamamladı
Liseyi Konya Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde 2005 yılında tamamladı. Aynı yıl girdiğim üniversite sınavında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.
2009 yılında hukuk fakültesinden mezun oldu ve avukatlık stajını Av. Ali PATLAK ve Av. Ahmet BİLGEN’in yanında 2010 yılında tamamladı.

2010-Aralık 2011 Mayıs ayları arasında 337. kısa dönem jandarma olarak önce Adana merkezde sonra da Ceyhan’da vatani görevini tamamladı.

2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner Çoban ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak avukatlık mesleğine başladı. 2011 yılının Haziran ayından 2012 Yılının Şubat ayına kadar Konya TV’de Düşünce Ekseni adlı, fikir tartışma programı hazırlayıp sundu.

İdealist Hukukçular Derneği, SÜ Hukuk Fakültesi Mezunları Derneği ve Hilâl Eğitim Vakfı’nda aktif çalışmalarım devam etti. Tozoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri