Konya'daki F-16 savaş uçaklarıyla ilgili yeni gelişme! İhaleye çıkıldı

Türkiye genelinde her gün onlarca ihale ilanı yayınlanıyor. Bunlardan en dikkat çekici olanı Konya'daki F-16 savaş uçaklarıyla ilgili olarak yayınlandı. 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda yer alan uçak hangarlarıyla ilgili bir ihaleye çıkıldı.

Türkiye genelinde her gün çok sayıda ihale ilanına çıkılıyor. Bu ilanların bazıları gayrimenkul satışı için, bazısı kurumların malzeme alımı için, bazısı da bakım ve onarım için. Vatandaş ihale ilanlarını ilgiyle takip ediyor.

Konya'da son aylarda arsa satışları için çıkılan ihale ilanlarında rekor artış var. Diğer ilanlara göz atıldığında en ilgi çekici olan 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nın ihalesi.

3’üncü Ana Jet Üssü, Konya'da konuşlu olup Hava Kuvveti Komutanlığına bağlıdır. Birçok ülkenin katıldığı Anadolu Kartalı tatbikatı burada gerçekleştirildiği için bilinirliği çok yüksek. Burası aynı zamanda NATO üssü olarak da kullanılmaktadır.

Şuan 3’üncü Ana Jet Üssü'nde konuşlu onlarca savaş uçağı var. Konya'daki F-16 savaş uçaklarını ilgilendiren konuyla ilgili ihaleye çıkıldı. 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı 12 adet savaş uçağı hangarına yapılacak su yalıtımı uygulaması için ihaleye çıktı.

İhale ile ilgili detaylar şu şekilde:

12 adet betonarme uçak hangarına fpo/tpo esaslı yalıtım malzemesi ile yalıtım yapılması ve yalıtım yapılmayan yüzeylerin sıva ve boya imalatlarının yapılması. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Konya Haber Haberleri