Konya'daki Elazığlılara çiğ köfte daveti

Konya'da ki Elazığlılar, Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde verilecek çiğ köfte daveti ile bir araya gelecek

Konya'da ki Elazığlılar, Konya Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde verilecek çiğ köfte daveti ile bir araya gelecek. 14 Kasım 2015 Cumartesi günü (Bugün) saat 14.30' da verilecek yemek davetine çok sayıda Konya'da yaşayan Elazığlı çalışan, emekli, aile ve öğrenci katılacak. Demiryolu Caddesi'nde bulunan Elazığlılar dernek binasında verilecek yemek ile bir araya gelecek.

Memleketlerinden uzak, Konya'da yaşayan çok sayıda Elazığlı ailenin ve öğrencilerin olduğunu ifade eden Konya  Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Bülent Aksoy, “Elazığ İli zengin bir yerel kültüre sahiptir. Dernek olarak amacımız var olan bu zengin kültürümüzü, memleketimizden uzakta da olsak yaşamamızdır. Bu amaçla dernek olarak Konya'daki bütün hemşehrilerimize bir çiğ köfte davetinde bulunduk. Bu gibi etkinlikler, hem kültürümüzü yaşatmaya hem de buradaki Elazığlı kardeşlerimizin sıkıntıları varsa bunlara ortak olmaya zemin hazırlamaktadır” dedi.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri