Konya'daki bu televizyon el değiştirdi! Yeni bir internet televizyonu geliyor

Konya'da yayın uzun yıllardır yayın yapan ismiyle tüm Konyalılar tarafından bilinen televizyon kanalı el değiştirdi.

Konya'dan uydu üzerinde yayın yapan TV42'de yönetim değişikliği yaşanıyor. 2007 yılında "Önce ahlak ve maneviyat" ilkesi ile Milli Görüşçü kadrolar tarafından "Konya Tv" adı ile yayın hayatına kazandırılan ve daha sonra "TV42 ismi ile yayınına devam eden televizyonda devir teslim yapılacak. Televizyonun büyük çoğunluk hissesi, bir süredir Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Muhsin Başarı'ya devredilecek. Başarı, TV42'de 2016-2018 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, 2018-2022 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmış, 2022 yılından beri ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

YENİ BİR İNTERNET TELEVİZYONU MU GELİYOR?

TV 42 çoğunluk hissesini satan ekibin ise internet üzerinden yayın yapan ve video içerik üretilen yeni bir yapı üzerinde çalıştığı öğrenildi. Son yıllarda reklam pastasının azalması, uydu gibi sabit giderlerdeki artışı gerekçe gösteren ekibin, internet üzerinden daha fazla kitleye ulaşacak projelere odaklandığı öğrenildi.

BAŞARI: ÇİZGİMİZİ BOZMAYACAĞIZ

Merhaba Haber'e konuşan ve TV42'nin Konya'nın bir değeri olduğunun altını çizen TV42 Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Başarı ise, "Şehrimize, ülkemize ve insanlığa faydalı olmak için kurulmuş bu televizyon kanalı vasıtası ile hayırlı hizmetlerin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocukluğumuzda ve gençliğinizde içerisinde olmuş olduğumuz bu dava için çalışmaktan onur duyuyoruz. Yeni dönemde de aynı anlayışla çalışmalarımıza devam ederek TV42'yi en üst seviyelere çıkaracağız" ifadelerine yer verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri