Konya'daki bu petrol otomobillere yakıt satmıyor! Gerekçesi şaşırttı

Konya-Adana yolunda hizmet veren bu petrol otomobillere yakıt satmıyor. Gerekçesini duyanlar petrol sahibini takdir etti.

Konya-Adana yolu girişinde hizmet veren Firuze Petrol Ofisi, bir çalışmaya imza atarak, vatandaştan anlayış beklediğini söyledi.

Firuze Petrol Ofisi sahipleri, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin kendilerini derinden üzdüğüne dikkat çekti. Konya’dan deprem bölgesine yardımın çok gittiğini ifade eden yetkililer, geçiş güzergahında olmalarından ötürü yoğunluğun fazla olduğunu söyledi.

Firma yetkilileri, “Konya’mız, yardım konusunda üzerine düşeni yapıyor. Aslında sadece Konya değil, ülkemizin tamamı seferber olmuş durumda. Geçen hafta bölgeye giden araç sayısı çok yoğun olduğu için zaman zaman aksanma yaşanması endişesi oldu.

Biz de bir sorumluluk üstlendik. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Yakıtımız kısıtlı. Bundan dolayı özür dileriz. Akaryakıt istasyonumuzda öncelik ambulansların. Bu konuda tüm vatandaşımızın bizi anlayacağını, hak vereceğini düşünüyoruz. Bu işin üstesinden el birliğiyle geleceğiz. Yaraları birlikte saracağız” dedi. 

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (23)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri