Konya'daki bu otelde havuzlu odalar ilgi görüyor! Geceliği sadece 800 TL

Ilgın Belediyesi Termal Tesisleri bünyesinde hizmette olan 'Sungurbey Termal Apartlarında' büyüklü küçüklü her odada havuz bulunuyor. Oda fiyatları ise 800 ile bin 700 TL arasında değişiyor.

Konya'nın birçok ilçesinde şifalı su bulunuyor. Termal suyun bulunduğu yerde tesisleşmeler yapılıyor, özellikle sağlık turizmi noktasında ilçeye ve Konya'ya gelir sağlanıyor. Konya'da kaplıca deyince akla Ilgın geliyor. Ilgın'da özel işletmenin yanında Ilgın Belediyesi'ne ait termal tesis de bulunuyor. Termal tesis bünyesinde bir de 'Sungurbey Termal Villaları' adıyla hizmet veriliyor. Belediyeye ait bu işletmelerde fiyatlar özel işletmelere göre daha hesaplı oluyor.

ODA FİYATLARI 800 İLE BİN 700 TL ARASINDA

Ilgın Belediyesi'ne ait Sungurbey Termal Villaları da yoğun ilgi görüyor. 1+1 ve 1+0 odalar vatandaşlar tarafından kiralanıyor. Bu apartlardaki her odada aynı zamanda termal havuz bulunuyor.

Vatandaşlar, kiralayıp kaldıkları odada dışarıya çıkmadan havuza girme imkânına da sahip oluyor. Villalardaki oda fiyatları da değişiyor. İçinde havuzu olan, tuvalet ve banyosu olmayan odaların günlük ücreti 800 lira olurken, diğer odalar bin 100 ve bin 700 lirayı buluyor.

YEMEK PİŞİRMEK İÇİN TÜM İMKANLAR SAĞLANIYOR

Gerek Ilgın Belediyesi Termal Tesisleri gerekse de Sungurbey Termal Villaları hijyen noktasında da vatandaşlara tüm olanakları sunuyor. Apart olduğu için villa kısmında restoran bulunmuyor.

Ilgın'da termal tatili tercih eden vatandaşlar, yiyecek ve içeceklerini alarak aparta yerleşiyor. Apartta yemek pişirmek ve ihtiyaç gidermek için tüm imkânlar bulunuyor. Vatandaşın Sungurbey Termal Villalarında en çok beğendiği özellik ise içinde havuzunun bulunması oluyor. İsteyenler aynı zamanda termal tesisteki havuzu da kullanabiliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri