Konya'daki bu mahalleye 35 milyon lira yatırım

Konya Karatay Belediyesi tarafından İsmil Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İsmil Çarşı ve Ekmek Fırını’nın açılışı gerçekleştirildi.

Konya Karatay Belediyesi tarafından İsmil Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İsmil Çarşı ve Ekmek Fırını’nın açılışı gerçekleştirildi. İsmil Çarşı’nın 2 bin 50 metrekare inşaat alanında 33 milyon liraya, ekmek fırının ise 267 metrekare inşaat alanında 2 milyon 400 bin liraya mal olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; 30 bağımsız iş yerinden oluşan İsmil Çarşı’nın ve Ekmek Fırının yöre esnafına ve mahallenin dönüşümüne katkı sağlayacağını kaydetti.

KILCA: MAHALLE AYRIMI YAPMAYIZ

Kılca; “Göreve geldiğimiz günden bu güne aynı heyecan ve motivasyonla hizmet halkalarımıza bir yenisini ekliyor ve Karatay’ı yarınların yükselen yıldızı yapma hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ekiplerimiz İsmil’den hiç çıkmadı. Karatay Belediyesi olarak İsmil’de parke çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu yıl ki yapacağımız parke çalışmaları ile birlikte yıl sonuna kadar 450 bin metrekare parkeyi İsmil merkezimize inşa etmiş olacağız.

Yine İsmil’imizin bağlantı yolları ve çevre yolu hizmet süremiz içerisinde yapıldı. Ana arterler asfalt olarak tamamlandı. Ovakavağı’nda 9 kilometrelik bir yolu sıcak asfalt olarak tamamladık. Yine Hayıroğlu ve Sakyatan’a kadar yollar yaptık. İsmil’imize Büyükşehir belediyemizle, meclis üyelerimizle birlikte yatırım üstüne yatırım kazandırmaya devam ediyoruz. Bizim için Karatay’ın uzak yakın mahalle ayrımı diye bir şey yok. Her mahalleye aynı yatırımı aynı hizmeti götürmeye devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra sırasıyla AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı konuşmalar yaptı.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri