Konya'da YRP'yi sarsan istifa! 86 bin 176 seçmen oy vermişti

Konya'da YRP'yi sarsan istifa! 86 bin 176 seçmen oy vermişti
Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya’da istifa rüzgârı esmeye devam ediyor. Partiye gönül vermiş insanlar bir bir istifasını duyuruyor. Son istifa ise beklenmeyen bir isimden geldi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya’da istifa rüzgârı esmeye devam ediyor. Partiye gönül vermiş insanlar bir bir istifasını duyuruyor. Son istifa ise beklenmeyen bir isimden geldi. Konya’nın tanınmış iş insanlarından Ali Kemal Kara, sabah saatlerinde istifa ettiğini açıkladı. 2023 yılının Eylül ayında YRP’ye katılan Kara, Konya il teşkilat başkanlığı görevinde bulundu. Kara, YRP Selçuklu Belediye Başkan Adayı oldu. Son olarak YRP Antalya İl Sorumluluğunu görevini yürüten Kara, istifa açıklamasında şunları söyledi: “Yeniden Refah Partisinden bugün itibarıyla istifa ediyorum. Bugüne kadar farklı sektörlere dair sorunları ve çözümleri dile getirmeye çalıştım. Bundan sonraki süreçte öncelikle ülkemizin yüzde 34 nüfusunu teşkil eden tarım sektörünün sorun ve çözümlerini yüksek sesle bireysel olarak dile getirmeye devam edeceğim.”

86 BİN 176 KİŞİ OY VERMİŞTİ

İş İnsanı Ali Kemal Kara, yerel seçimde Selçuklu’da yüzde 26,78 oranında oy alarak, partisini ikinci yapmıştı. Selçuklu’da Kara’ya toplamda 86 bin 176 kişi oy verdi. Kara, seçim döneminde dikkat çeken çalışmalara imza atmıştı. Kara, son olarak Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı adayı olduğunu duyurmuştu. Kara’nın partiye bugüne sadece maddi değil, manevi olarak da ciddi destek verdiği biliniyor. Kara’nın istifasının gerekçesinin ise ‘işletilen sürece kızgınlık’ olduğu iddia ediliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri