Konya'da yerli kola satışı başlıyor! Sadece 2 noktadan temin edilecek

İsrail menşeli ürünlerin satışının yasak olduğu, yerli ve milli ürünlere ağırlık verilen Nar Gross Toptan Market'te yeni bir ürünün satışı için karar alındı. Önümüzdeki günlerde bu markette yerli üretim Diriliş kolanın satışı başlayacak

Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Uçar, yerli ve milli olarak üretilen 'Diriliş' marka kolanın kendi marketlerinde satılacağını duyurdu. Konya'da 2 şubesiyle hizmet veren Nar Gross Toptan Market, aldığı kararlarla şehirde örnek olmaya devam ediyor. Daha önce İsrail'e tepki göstermek için İsrail menşeli ürünlerin ve İsrail'e destek veren ülkelerin ürettiği ürünlerin satışının yasaklandığı markette, yakın zamanda çalışanlara yüzde 20 zam yapılmıştı.

HASAN HÜSEYİN UÇAR DUYURDU

Yerli ve milli ürünlerin satışının teşvik edildiği markette yeni bir karara daha imza atıldı. Nar Gross Toptan Market Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Uçar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Uçar, yerli kola olarak duyurulan 'Diriliş' kolanın kısa süre içinde kendi marketlerinde satışının başlayacağını belirtti. Uçar'ın o paylaşımını yorum yağdı. Nar Gross'un boykot kararını destekleyen Konyalılar, Uçar'a “Allah sizden razı olsun” yorumlarında bulundu.

DİRİLİŞ KOLA KİMİN?

Yerli içecek markası Diriliş’in temelleri İsmail Kayalı tarafından 2020 yılında Adana’da atıldı. Enerji içeceği olarak üretime başlayan firma, kola üretimine ilk olarak 2024 yılında başladı. Tamamen katıksız olarak üretilen içecekler uygun fiyata raflarda yerini almış durumda. Şirketin resmi web sitesinde yer alan ifadeler ise şu şekilde; “Tamamen katkısız tamamen doğal olan bu ürünleri uygun fiyata Ülkemizin beğenisine sunuyoruz Farkımız kalitemiz ve fiyatımız Bir anlamda enerji içecek sektörünün helal firmalarından birisi olmaya çalışıyoruz İnsanlarımız Diriliş’i gönül rahatlığıyla içebilirler Bu içeceği içen insanlarımız gün boyu daha zinde ve daha güçlü olurlar Artık yorgunluğa ve vitamin haplarına da son İddialıyı. Piyasada hak ettiği değeri görerek rafları dolduran, genç yaşlı demeden her vatandaşımızın vazgeçilmezi olan Adana’mıza ciddi bir katkı koyup yurt dışına da açılarak Adana’mızın ismini Dünya’ya duyuran Enerji içeceklerimizle gurur duyuyoruz Tüm halkımızı DİRİLİŞ’le şaha kalkmaya davet ediyoruz.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri