Konya'da yerel market ayçiçek yağını Tarım Kredi'den bile ucuza satıyor

Ayçiçek yağının fiyatı Türkiye'de en çok konuşulan meselelerden birisi olarak öne çıkıyor. Konya şehir merkezinde faaliyet gösteren bir marketin ayçiçek yağında yaptığı kampanya takdir topladı.

Ayçiçek yağı fiyatlarında son dönemde meydana gelen yükseliş, vatandaşı zorlarken, bazı marketlerin yaptığı indirimler rahat bir nefes aldırdı. Söz konusu indirimlerin ardından en ucuz Ayçiçek yağının hangi markette olduğuna dair araştırmalar yoğunlaşmaya başladı. 

Tarım Kredi Marketleri'nde yapılan indirimler tartışmalara neden olmuştu. Vatandaş söz konusun indirimlerin yetersiz olduğunu düşünüyor. Tarım Kredi'de şuan 2 litre ayçiçek yağı 62,50 TL'ye satılıyor.  5 litre yağ 162 lirayken, 146 lira 90 kuruşa düştü. 

Konya şehir merkezinde faaliyet gösteren Çetinler Alışveriş Merkezleri ayçiçek yağında büyük bir kampanyaya imza attı. 5 litre ayçiçek yağını 139,95 TL'den satışa sunan market vatandaşın takdirini topladı. Yerel bir marketin Tarım Kredi'den daha ucuza ürün satabilmesi ise vatandaşın tepkisine neden oldu. 

Çetinler Alışveriş Merkezleri'nin söz konusu indirimli satış fiyatının bir süre devam etmesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (27)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri