Konya'da yeni açılan mağazada her bütçeye uygun ürün var

Prime Neft Home’un açılışında konuşan işletmeciler Mehmet Alperen Tankut ve Enes Özsamur, kaliteli ve her bütçeye uygun ürünlerle nitelikli hizmet vereceklerini ifade etti

İşletmeciliğini Mehmet Alperen Tankut ve Enes Özsamur’un yaptığı Prime Neft Home, Yaka Caddesinde dualarla hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Gençlik Kolları İl Başkanı Avukat Abdullah Said Kıyak, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, Konya Oto Lastik, Oto Yıkama ve Oto Galericileri Esnaf Odası Başkanı Abdullah Acıbadem ile çok sayıda davetli katıldı.

TANKUT VE ÖZSAMUR’A TEBRİK

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yeni işletmelerin açılmasının önemine değinerek, “Bu işletmelerimiz Konya ve Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. İstihdama önemli destek veriyor. Bütün işletmelerimize bol kazançlar diliyorum. Mehmet Alperen Tankut ve Enes Özsamur’a başarılar diliyorum” dedi.

NİTELİKLİ HİZMET VURGUSU

Ev, mutfak, bahçe ve balkon eşyaları satışı yapan Prime Neft Home’un kurucuları; Mehmet Alperen Tankut ve Enes Özsamur açılışlarına katılımlarından dolayı AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya, AK Parti Konya Gençlik Kolları İl Başkanı Abdullah Said Kıyak’a, AK Parti Konya il Yönetim Kurulu Üyeleri ile Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, Konya Oto Lastik, Oto Yıkama ve Oto Galericileri Esnaf Odası Başkanı Abdullah Acıbadem’e, Hasan Hüseyin Bal’a, Mehmet Tankut’a, İsmail Özsamur, İbrahim Tankut'a ve açılışı keyifli hale getire ses sanatçısı Uğur Duman'a teşekkürlerini sundular. Tankut ve Özsamur, yoğun ilgi gösterip bu özel günde kendilerinin yanında olan tüm sevenlerine "Çıktığımız bu yolda bizi yine yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Katılımlarından onur duyduk" ifadelerini kullandılar. Tankut ve Özsamur, kaliteli ve her bütçeye uygun ürünlerle nitelikli hizmet vereceklerini kaydetti.

M. ALİ NURULLAHOĞULARI

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri