Konya'da yarı fiyatına perde satışı başladı! Kampanya açılışa özel

Konya'da yeni bir perde mağazası açıldı. Şefik Can Caddesinde hizmete açılan mağaza açılışa özel kampanyalara imza attı. Bu kapsamda bazı perde modelleri yarı fiyatına satılıyor.

Konya'da son zamanlarda açılan işletme sayısında önemli bir artış var. Bu işletmeler açılışa özel çeşitli kampanyalara imza atıyor. Vatandaş indirim kampanyalarını yakından takip ediyor.

Kısa süre önce hizmete açılan Mesra Perde Tasarım isimli mağaza bunlardan sadece bir tanesi. Söz konusu mağazada ithal ve yerli perdelerin satışı yapılıyor. Bol çeşit ile hizmet veren mağazada açılışa özel indirim var. Bu kapsamda bazı perde modelleri yarı fiyatına satılıyor.

Mesra Perde Tasarım'ın sahibi Yusuf Armutlu, "Kaliteli perdeleri uygun fiyata satmak için bu mağazamızı hizmete açtık. Çeşitlerimizi görmek isteyenleri mağazamıza bekliyoruz. Açılışa özel bazı perdeleri yarı fiyatına satıyoruz" ifadelerini kullandı.

Üstelik yeni evlenenlere yüzde 15 indirim yapılıyor. Mesra Perde Tasarım Şefik Can Caddesi'ne yakın olan Ulvi Sultan Sokak'ta yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri