Konya'da ucuz tatil keyfi! Kahvaltı ve yemek dahil sadece 1200 TL

Konya merkeze 92 kilometre uzaklıkta bulunan Ilgın Park Termal Otel'de uygun fiyata tatil imkanı sunuluyor. Otelde konaklama ücreti sadece 1200 TL. Üstelik kahvaltı ve yemek bu fiyata dahil.

Konya'nın Ilgın ilçesinde bulunan, şehir merkezine 92 kilometre uzaklıkta bulunan Ilgın Park Termal Otel, vatandaşların uğrak noktalarından biri oluyor. Su kalitesi ile adından söz ettiren bu otelde, fiyatlar kişi ve kalınacak gece sayısına göre değişiyor.

Otelin tek kişilik fiyatı 3 bin TL. 2 kişilik girişlerde ise fiyat 3 bin TL'den, 2 bin TL'ye düşüyor. Otelde kalınacak gece sayısı arttıkça fiyat daha da düşüyor. Ilgın Kaplıca suyu 42 derece olup, suyun birçok hastalığa iyi geldiği öne sürülüyor.

OTELDE ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER MEVCUT

Ilgın Park Termal Otel' in tüm odalarında Lcd TV , telefon, minibar, banyo, saç kurutma makinesi ve kablosuz internet bulunuyor. Ilgın Park Termal Otel, şehir merkezine 92, Konya Havaalanına 84, Konya Otogarına 65 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otelde hamam, sauna, termal havuz, oyun salonu, TV odası, buhar odası gibi aktiviteleri mevcut. İki adet termal havuzdan oluşan bay termal bölümü, Türk Hamamı ile desteklendi. Türk hamamında bulunan göbek taşı, termal su ile ısıtılıyor. Buhar odaları ve saunaları fiziki yapısı ile havuzlara yakın, dinlenme esnasında gürültüden uzak bir dizayna sahip. İki adet termal havuzdan oluşan bayan termal bölümü de Türk hamamı ile desteklendi. Otelde bay ve bayanlara özel hamamlara ek olarak ailelerin kullanımına tahsis edilen özel aile banyoları mevcut olup, ücretli sunuluyor.

KAMPANYA YAPILDI FİYATLAR DÜŞÜRÜLDÜ

Otel tarafından kampanyaya gidildi. Kampanya, otelin internet sitesinden de duyuruldu. 1 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında 5 gece ve üzeri konaklama için kişi başı bin 400 TL belirlendi. Otelin sitesinde bu haftaya özel erken rezervasyon indiriminin de bulunduğu belirtildi. 5 gece ve üzeri konaklamalarda fiyatın bin 200 TL'ye düşürüldüğü duyuruldu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri